FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // Bogdan Argeș Vintilă, primele critici la adresa fotbaliștilor: „Ar trebui să fim toți în aceeași direcție”

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2020 22:37

FCSB a pierdut derby-ul cu Dinamo, scor 1-2. Bogdan Argeș Vintilă nu e mulțumit de atitudinea elevilor săi. 

„Regret enorm că nu am reușit să câștigăm pentru acești suporteri minunați. Aveam controlul jocului, dar a intervenit o execuție extraordinară din lovitură liberă, fără ca ei să ne pună probleme înainte. A venit eliminarea. Am egalat și în 10 oameni. Am primit golul 2 pe o nesincronizare, apoi am reușit să punem presiune mare și să ducem mingea în careul advers. 

Chiar mă gândeam că ar trebui să fim mai uniți, mai devotați unul celuilalt și să punem pe primul loc binele echipei, să lăsăm partea individuală deoparte. Mă refer la atitudine, la spiritul de sacrificu. La acest aspect ne-au bătut. Trebuie să jucăm ca o echipă, să fim toți în aceeași direcție. E dorința fiecăruia de a arăta că e foarte bun și înțeleg. Sper ca după acest joc am înțeles cu adevărat că avem nevoie de o atitudine mai bună”, a declarat Vintilă la TV Telekom Sport. 

Vintilă i-a amețit pe jucători

Întrebat despre schimbările numeroase pe care le face de la un meci la altul și de faptul că jucătorii sunt folosiți pe alte posturi decât cele obișnuite, Vintilă a spus: „Am explicațiile mele, nu trebuie să le expun public. Am raționamentele mele și nu comentez în public. Trebuie să strângem rândurile și să ne punem pe treabă. Consider că suntem și vom deveni un grup mai puternic împreună cu suporterii”.

VIDEO // Cristi Bălgrădean: „După aspectul jocului, nu meritam prea multe”

VIDEO // Dinamo - FCSB, într-o atmosferă specială

Vezi și: 

DINAMO - FCSB 2-1 // VIDEO + FOTO Cu lotul jupuit, „câinii” câștigă în fața celei mai bogate echipe din Liga 1, după un Derby de poveste

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (25)
albalbastru72
albalbastru72  •  17 Februarie 2020, 04:08

Asta a vazut alt meci,el e din alt film,dar nu vreau sa-l critic prea mult ca pate-l schimba jiji si aduce pe unul capabil,ceea ce nu mi-ar conveni,fireste.

clujcampion
clujcampion  •  16 Februarie 2020, 23:12

Tanase fir de iarba, secundu vintila... da principalu geegee unde o fi? Se tine de cuvant?

105662257060988
Eugen Qy  •  17 Februarie 2020, 09:44
Postat de Tobias Tobias pe 17 Februarie 2020, 06:42

In primul rand echipa este facuta pe genunchi, dar cine suntem noi, marele antrenor Vintila are explicatiile lui, nu trebuie sa ne dea socoteala!!! Morutan si Tanase nu au ce cauta in schipa, Olaru si Oaida trebuie sa fie interi, langa un inchizator de meserie, poate Ovidiu Popescu iar in atac sa joace cu un numar 9, nu cu improvitatii. Asteptam sa se integreze noii veniti, Miron si Petre, dar....fara antrenor, viitorul nu este prea stralucit!

Ai perfecta dreptate, "antrenorul principal"(gb) e de vina nu "secundul Vintila !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează