FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB » „Câinii” au decis pe ce stadion se va juca meciul

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB
Foto: Imago
Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 12:54 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 14:14

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru primul derby, ce se va disputa duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00.

Dinamo a pus în vânzare online biletele pentru duelul cu roș-albaștrii care se va disputa în „Ștefan cel Mare”, chiar dacă alb-roșii puteau opta şi pentru varianta Arena Națională. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul bilete,ro, prețurile lor fiind:

  • Peluză - 25 LEI
  • Tribuna 2 - 35 LEI
  • Tribuna 1 - 45 LEI
  • VIP - 60 LEI
  • Lojă - 200 LEI

La momentul actual, vor putea asista spectatori în limita a 30% din capacitatea stadionului, conform ultimelor modificări ale protocolului medical.

Dinamo, probleme de lot înaintea începerii campionatului

Dinamo are probleme uriașe între buturi, cu nici o săptămână înaintea startului campionatului: Mihai Eșanu stă o lună pe bară. „Câinii” au meci vineri, în Trivale, cu FC Argeș, iar situația din prezent este dramatică în privința titularului care să apere poarta roș-albilor.

Plamen Iliev nu mai vrea sub nicio formă să continue în Ștefan cel Mare, transmițând că nu mai e pregătit mental să joace în tricoul alb-roșu, chiar dacă șefii și antrenorul Flavius Stoican ar dori ca bulgarul să apere poarta dinamoviștilor. 

Mihai Eșanu s-a accidentat și ratează startul sezonului, conform informațiilor GSP.ro, dar situația este mult mai gravă în privința celui care s-a afirmat primăvara trecută în „haită”, când a început ascensiunea în Liga 1.

Jucătorul de 23 de ani s-a ales cu o fractură la deget și riscă să stea mai mult de o lună pe tușă! De-abia după ce va consulta un ortoped, va cunoaște exact cât de lungă este absența lui. 

Eșanu și-a rupt degetul în momentul în care l-a lovit cu pumnul pe Bogdan Rusu, la intervenția din meciul amical cu Mioveni (0-2), fază ce l-a scos din joc și pe căpitanul argeșenilor, care s-a ales cu o fractură de pomete, el fiind transportat de urgență la spital! Atacantul va fi indisponibil pe termen lung, o lună și jumătate.

Citește alte știri din Liga 1:

„Messi" din Bănie vine din bucătărie » Cine e cel care are grijă de vedetele de milioane de la CSU Craiova și de la echipa națională

Arlauskis poate prinde un supertransfer » Cine-l vrea pe portarul care se antrenează cu Voluntari

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  15 Ianuarie 2022, 22:44

Mingea e rotunda, jucatorii din ambele echipe au 2 picioare, sa fie bine, ca sa nu fie rau!

petrov
petrov  •  15 Ianuarie 2022, 14:59

Se organizeaza vreun spectacol la pauza? Altfel nu inteleg de ce ar vrea cineva sa vada cum DINAMO va pierde din nou cu FC FCSB si sa mai dea si bani pe bilet.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează