FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea: „Rednic nu venea decât la o echipă cu probleme, să mai poată împrumuta, să facă el câte ceva”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 20:51

Disputa dintre Mircea Rednic și Florin Prunea e una fără sfârșit. Managerul general al lui Dinamo a ironizat situația antrenorului de la Poli Iași. 

„El are problemele lui, e pe loc de baraj în momentul ăsta. Joacă cu Craiova și cu Botoșani în ultimele două etape, are treabă multă acolo. Să își vadă de echipa lui.

Are timp de Prunea când vine Craiova peste el?! Spune că vrea să câștige Dinamo cu FCSB? Rednic să zică asta, pe cuvântul lui?”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

Prunea vs Rednic, dispută fără sfârșit

Prunea a fost dat în judecată de Mircea și Luana Rednic, dar nu se ferește să vorbească despre strategia antrenorului de la Iași: „Rednic nu antrena în România decât la o echipă cu probleme, să mai împrumute niște bani, să mai facă el câte ceva. Asta e părerea mea”.

VIDEO // Matchpreview Dinamo - FCSB

Vezi și:

Rednic, înțepături pentru Florin Prunea înaintea derby-ului: „Nu îmi expun copilul pentru câteva comisioane”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
2036290743290484
Ion Marin  •  14 Februarie 2020, 11:01

S-a pierdut si se pierde foarte mult timp, nu s a facut nimic in aducerea unui atacant bun , vorba lui Nea Cornel Dinu , daca nu ne vom trezi la timp, si nu vom face ce trebuie la anul , vom juca in matineu.Singurii care pot impinge lucrurile inainte sunt suporterii, dar nici ei nu fac mare lucru , se dueleaza cu CLONA SI cu BECALI, in loc sa stranga bani , sa umble prin tara sa si faca organizatii care sa mearga pe la fiecare dinamovist , sunt atatia si cu bani care vor sa dea , dar nu i cauta nimeni.Se dueleaza cu Negoita , care a facut mult , dar din pacate nu a fost ajutat de nimeni , toti latra pe la colturi.Stadionul e al statului , putea si ar putea fi reconstruit , dar suporterii s au luat in colti cu Negoita, in loc sa mearga atunci cand earu la putere, la Udrea, la Dragnea , al caror pix ne a RAS, SI SA -I oblige sa dea un drept pe care il are si se cuvine clubului Dinamo, pentru gloria adusa acestei tari.Acum , mergeti la Orban si cereti ii sa se faca stadionul.Mergeti adunati bani si cumparati un atacant , ca altfel , in atac cu Moldoveanu , vom juca in B la anu.Faceti ceva pana nu e prea tarziu!De foarte multa vreme spun aceste lucruri , dar nu m a luat nimeni in seama.

kamouniyak
kamouniyak  •  14 Februarie 2020, 10:50
Postat de vendredi13 pe 14 Februarie 2020, 04:54

A fost ok Prunea în emisiune la Digi. Să vedem pe viitor. Nu contează dacă batem FCSB. Dar sezonul viitor trebuie să răspundă cineva. Cu subiect și predicat!

Cu ce a fost ok?? Cum poate cineva sa-l caracterizeze pe Prunea ca ok??? Esti nevasta-sa?? E cel mai inunan personaj. E cel mai libidinos manager. Mie mi-e rusine cu Prunea

aldo_m
aldo_m  •  14 Februarie 2020, 08:40

pai prunea a spus ca suporterii lui dinamo sant drogati acum el ca manager ce rezultate are care e rolul lui in faptul ca ne batem la retrogradare

Vezi toate comentariile (8)
Comentează