FOTBAL  »  Superliga  »  

DINAMO // Gabi Balint vine cu un verdict apocaliptic: „O să-și desființeze singuri echipa, nu văd ieșire”

Mattia Montini și imaginea deznădejdii de la Dinamo // foto: Cristi Preda
Mattia Montini și imaginea deznădejdii de la Dinamo // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 21:56

Gabi Balint, 56 de ani, fostul mare jucător al echipei naționale, și-a exprimat opinia cu privire la problemele fără sfărșit de la Dinamo.

„Sincer, m-a dezamăgit mult ce am văzut şi aseară şi ce se întâmplă acolo de ceva timp. Am prieteni acolo, Dănciulescu, Prunea. Sunt oameni care vor binele clubului şi, din păcate, se întâmplă lucrurile astea.

Nu mai văd vreo ieșire, că şi domnul Negoiţă abia aşteaptă să scape de club, dar e foarte greu să găsească pe cineva să preia clubul, e greu. El a încercat. Până la urmă, o să-şi desfiinţeze singuri echipa prin aceste manifestări, eu aşa cred că se va întâmpla”, a spus Gabi Balint, la TV Digi Sport.

După două etape, Dinamo ocupă ultimul loc în clasament, roș-albii având două înfrângeri și un golaveraj dezastruos, 0-7.

Vezi și: 

Mircea Rednic, intervenție DEVASTATOARE la TV! Răspuns dur pentru Prunea: „N-are nicio treabă cu fotbalul! Minte! Ce vină am eu, ce vină au suporterii?” 


AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
babahuda
babahuda  •  23 Iulie 2019, 17:27

gabi balint copia lui chirila ..vorbe multe fara noima ..

dvd1
dvd1  •  23 Iulie 2019, 02:53

B-ul garantat anul asta. Nu mai e nimic de desfiintat

itu52
itu52  •  23 Iulie 2019, 00:05

Postez aici ce nu pot în zona de blog a GSP. IP Consemnat, ei zic că au detectat SPAM. Pentru cei cu IP dinamic e simplu, ceilalți au de suferit. Nu își dorește nimeni pățania lui Neagoe, să ne bucurăm că a fost pe mâini bune și că a fost ferit de ce e mai rău. Pot zice că a fost un om norocos, se putea întâmpla în somn sau în condiții în care nu avea pe nimeni împrejur. Așa, omul știe că are probleme serioase, nu legate neapărat de stres, că totul s-a întâmplat în văzul lumii, iar nemaipomenitul noastru sistem de sănătate este nevoit să-l trateze cu atenția pe care ar merita-o orice cetățean român. Din acest punct de vedere cred că este de invidiat. Fiindcă se pune problema unui stent, înseamnă că e o problemă cu istorie și să ne bucurăm pentru el, să excludem povestea Dinamo și falsul ei întreținut cu atâta ardoare. Să luăm lucrurile așa cum sunt, să zâmbim revoluționar și să sperăm că în următorii 10 ani revine și Dinamo la cea ce a fost. Cei care nu s-au lămurit că nu te poți lupta cu un sistem bine organizat ar face bine s-o pornească spre câmpurile cu Eoliene. Rosinante se mai găsesc, cu armuri și lănci am stat totdeauna rău. Am sărit peste vremea cavalerilor, de aia nu-i întâlnim nici printre fluierași. Asta pentru că, bag seamă, mai sunt amatori de a prelua sau antrena Dinamo. Când nu știi ai cui sunt câinii cu adevărat, ar fi bine să-ți vezi de treabă. Ăsta e Negoiță, aruncător de pietre în apă și din păcate se mai găsesc și căutători.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează