FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Gigi Mulțescu primește bani cu ţârâita de la spanioli: „Atât mi-au dat, dar n-am ce să le reproșez”

Mulțescu nu mai e A1, dar e tot aproape de Dinamo, clubul care i-a dat totul. foto: Raed Krishan
Mulțescu nu mai e A1, dar e tot aproape de Dinamo, clubul care i-a dat totul. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 10:47 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 13:00

Gigi Mulțescu (68 de ani), antrenorul înlăturat de la Dinamo pentru a i se face loc lui Cosmin Contra, a dezvăluit în această dimineață câți bani a primit până acum din partea managament-ului spaniol. 

„SMURD-ul” e în continuare în club, dar nu la prima echipă. Mulțescu este șeful scouterilor din „Ștefan cel Mare” și încearcă, pe „burta goală”, să șlefuiască viitoare talente. Așa cum Gazeta Sporturilor a scris zilele trecute, acesta nu și-a primit încă banii pentru scurta perioadă din sezonul trecut în care i-a antrenat pe „câini”.

„Nu mi-am luat toți banii. Am luat o treime dintr-un salariu. Trebuie să iau două salarii, două salarii și ceva. Sunt de o lună în departamentul de scouting, dar n-am luat vreun ban. La Centrul de Copii și Juniori, sunt antrenori care nu și-au luat salariul de 3-4 luni.

Acum sunt descoperitor de talente, am altă funcție. Și când au venit spaniolii, eu am susținut proiectul spaniolilor și am discutat optimist. I-am ajutat cu ce am putut eu. N-am nimic ce să le reproșez spaniolilor, dimpotrivă!”, a afirmat Mulțescu, la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Juniorii lui Dinamo în aer! Un nou episod jenant pentru clubul din „Ștefan cel Mare”

Echipa U19 a lui Dinamo n-a mai fost primită la masă la Liceul „Mircea Eliade” și nici nu li s-a mai permis puștilor cazarea la internat din cauza neplății serviciilor din luna decembrie. Datoriile pe care „câinii” le au strict pentru hrana juniorilor se ridică la 46.000 de lei.

Șocul maxim al tinerelor speranțe s-a produs zilele trecute, când au mers la Liceul "Mircea Eliade", acolo unde fostul manager al Academiei, Gabriel Răduță, le rezolvase cazarea și masa. Puștii n-au mai fost primiți la restaurant ca să mănânce! "Ne pare rău, dar Dinamo n-a mai plătit restanțele de 4 luni, în ciuda apelurilor noastre repetate. Nu vă mai putem ține aici!", le-au transmis cei de la liceu copiilor. Detalii uluitoare despre acest caz, AICI!

VIDEO Contra: „Deocamdată, spaniolii n-au băgat banii! N-am luat niciun ban și sper să nu fie un proiect doar din vorbe"

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Nicolae Badea, după ce a solicitat schimbarea numelui: „Eu înapoi la Dinamo?”

Ionel Dănciulescu, lăsat cu ochii în soare de Dinamo: „I-am dat un mesaj președintelui. Mi-a dat seen”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
george1111
george1111  •  31 Octombrie 2020, 12:36

Nea Gigi,ce-ai facut ? O sa turbeze Vranceanu ca nu ai bagat-o pe scandal . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează