FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Grevă de amploare la Dinamo! Jucătorii nu mai acceptă compromisuri și i-au transmis un avertisment ferm lui Cortacero

Amăgiți cu lunile de management-ul spaniol, fotbaliștii lui Dinamo amenință cu o grevă fără precedent. Sursă foto: GSP
Amăgiți cu lunile de management-ul spaniol, fotbaliștii lui Dinamo amenință cu o grevă fără precedent. Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 11:50 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 12:29

Jucătorii lui Dinamo au plecat în mini-vacanța de Sărbători tot neplătiți. Cu excepția primelor venite de la suporteri, fotbaliștii „câinilor” n-au văzut nici măcar un cent din sumele promise de Cortacero.

Dinamo a încheiat 2020 pe locul 11, cu 16 puncte, roș-albii ieșind miraculos din zona ultimeleor locuri ale clasamentului. 

Mobilizați de suporteri, jucătorii dinamoviști au scos maximum din ce puteau scoate în ultimele partide, în condițiile în care au jucat pe „burta goală” tot turul. Totuși, acest lucru nu se va mai întâmpla și în 2021. 

Jucătorii lui Dinamo pun piciorul în prag!

Sursele GSP.ro au aflat de greva de amploare pe care jucătorii lui Dinamo au pus-o la cale pentru luna ianuarie. Aceștia au plecat în vacanțe, la familii și copii, cu promisiunea că salariile le vor fi achitate în prima parte a lui ianuarie. Dacă acest lucru nu se va întâmpla nici de data aceasta, „greii” vesiarului au luat o decizie fermă: se vor prezenta la reunirea de pe 3 ianuarie, dar vor refuza categoric să se antreneze dacă nu vor fi plătiți

Din respect pentru obrazul fanilor, aceștia nu au protestat până acum, evoluând luni în șir neplătiți. Acum, ei sunt hotărâți să nu mai facă niciu compromis și să boicoteze antrenamentele în cazul în care conturile nu le vor fi alimentate nici în ianuarie. Acest lucru le-a fost promis în Adunarea Generală a Acționarilor, în ședința cu cântec care a avut loc luni, la sediul „bătrânului” stadion Dinamo. 

Fotbaliștii de la Dinamo, plătiți tot de suporteri

Suporterii DDB au anunțat aseară că au virat o nouă sumă în contul clubului pentru a achita salariile angajaților. Dar liderii fanilor au ținut să transmită că nu e vorba și de angajații din grupul Cortacero-Șerdean-Săpașu, plătiți în octombrie din prima tranșă de drepturi TV. 

„Au fost plătiți 125.000 de lei, 100.000 de lei au fost dați de către un membru al board-ului DDB, la care s-au adăugat 25.000 de lei din suma de un milion de lei transferată din program DDB săptămâna trecută. Diferența de 975.000 de lei, din acel milion, reprezintă suma folosită pentru plata salariilor jucătorilor și staff-ului tehnic. Banii suporterilor sunt strict pentru Dinamo", au transmis fanii printr-un comunicat.

Dinamo, film de groază. Ce i-au cerut aghiotanții lui Pablo Cortacero

Pablo Cortacero a monopolizat, teoretic, conducerea clubului Dinamo, dar s-a înconjurat de bodyguarzi și a decis organizarea de ședințe on-line ca să nu mai fie nevoit să vină la București, să riște întâlniri cu suporterii, dar și cu jucătorii, pe care-i duce cu vorba. 

La recomandarea aghiotanților săi din România, Cortacero și-a tras gardă de corp pe durata șederii în Capitală. Într-una din cele două ședințe de luni, în afara impunerii a trei dintre oamenii săi fideli în Consiliul de Administrație, pentru a avea controlul, a decis și ca întrunirile oficiale să se poată organiza on-line pentru a nu mai fi nevoie să vină la București de fiecare dată.  Detalii amănunțite, AICI!

VIDEO Andrei Gerea, reacție dură după scandalul de la RIN: „Este inadmisibil! Pablo Cortacero trebuie să plece”

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo, film de groază. Ce i-au cerut aghiotanții lui Pablo Cortacero: „Așa e cel mai bine”

La loc comanda! DDB spune că toate manevrele lui Cortacero au fost în zadar: „Hotărârile sunt lipsite de legitimitate”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (20)
mehighms
mehighms  •  24 Decembrie 2020, 07:52
Postat de creeperno pe 23 Decembrie 2020, 22:49

Va vireaza banii si va antrenati si ne duceti in top 6

si tie iti vor face transplant de creier!

creeperno
creeperno  •  23 Decembrie 2020, 22:49

Va vireaza banii si va antrenati si ne duceti in top 6

dd_1001
dd_1001  •  23 Decembrie 2020, 20:07
Postat de hmmr pe 23 Decembrie 2020, 13:09

RESPECT CORTACERO !

s-a sters tot clanul becali de tine la dos, macar tine ciocul lipit ca o furi

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close