FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo i-a dat ultimatum oficial lui Palici: "Altfel, nu mai facem nimic" » Impas cu Nistor: "CFR cere bani, iar noi avem buget zero"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 17:54

Președintele dinamovist Alexandru David a explicat situația jucătorilor pe care îi vrea Vasile Miriuță, dar și a lui Nemec, atacant pe care Gigi Becali îl dorește la FCSB. 

"Există un interes pentru Palici. A existat întotdeauna un interes pentru el. Și acum au fost discuții. Nu vom sta luni de zile pentru o discuție. Dacă vine până la reunirea lotului și ne înțelegem, va fi jucătorul lui Dinamo. Adică să vină până luni.

Altfel, nu mai facem nimic. Îl așteptăm! Mai sunt câteva lucruri de discutat cu el, dar pentru asta trebuie să vină în țară. Există o ofertă făcută, așteptăm un răspuns. Până luni e termenul. Va fi sau nu jucătorul lui Dinamo", a zis Alexandru David la TV Digi Sport. 

...despre Nistor: "Pentru Nistor, CFR a cerut bani. Dacă el reușește să-și rezolve problema cu cei de acolo, noi ne dorim să purtăm discuții cu el. Dacă-și dorește să vină, să rezolve cu cei de la CFR Cluj".

...despre Nemec: "Patronul de la FCSB vorbește despre Nemec de 6 luni. El intră în ultimele luni de contract, îl așteptăm înapoi. E vital pentru echipă și pentru atingerea obiectivului. Își va duce până la capăt contractul fără probleme. Deocamdată nu există nicio ofertă pentru el. Are și o ofertă de prelungire a contractului, nu știu dacă e mică, mare, dacă-i convine sau nu".

...despre Ronaldo Deaconu: "Îl vrem dar nu putem plăti bani pentru el. Nu avem niciun buget de transfer. E problema lor, a jucătorilor pe care-i vrem, dacă doresc sau nu să avem dialog. Putem găsi o soluție, cu o cotă dintr-un viitor transfer, nu știu. Pentru că oricum, de la Dinamo are șanse mult mai mari de a prinde un transfer în străinătate decât de la Chiajna. Cu tot respectul. Vom vedea, să rezolve cu cei de la Chiajna și îl luăm". 

Citește și: Premieră jenantă în istoria lui Dinamo! Anunțul făcut în urmă cu câteva minute de președintele clubului: "Lucrurile sunt clare"

Citește și:

„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Campionate
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
Nationala
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”
Superliga
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (45)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Ianuarie 2018, 18:54
Postat de kwd_2015 pe 04 Ianuarie 2018, 18:49

Au planul de fi vesnicMilogi. Asta e planul landonamo

planul tau sa scrii ceva corect si logic in limba romana cand il pui in aplicare ?

mutulik13
mutulik13  •  04 Ianuarie 2018, 19:43
Postat de nebraska pe 04 Ianuarie 2018, 19:37

Ii ceri prostului sa se lepede de prostie? Asteapta....

nu imi pasa la ce ai comentat..dar sa ajungi sa vorbesti tu despre prostie e prea de tot..tu ala care iti castigi saorma aia slinoasa de la astia tocmai incitand oamenii cu prostii de genul asta..

kwd_2015
kwd_2015  •  04 Ianuarie 2018, 18:49
Postat de dinamo_fan pe 04 Ianuarie 2018, 18:42

avem jucatori campioni la tineret. asta este daca se merge pe 0 macar sa se dea credit acelor tineri, jucam playout, supravietuim dar macar sa promovam niste juniori. ca daca ajungem sa vindem ca Hagi pe 2-3 milioane bucata o sa avem si buget de transferuri. paa la urma care e rostul acestor jucatori tineri ...daor sa-i crestem ca sa aiba cum sa-si completeze echipa echipe gen voluntari, sepsi samd ?? nu cred ca Dinamo are in prezent vreun plan. daca ar avea atunci ar fi minim 2-3 jucatori promovati de la tineret in fiecare an.

Au planul de fi vesnicMilogi. Asta e planul landonamo

Vezi toate comentariile (45)
Comentează