FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo îl vinde pe Mahlangu și îl aduce în locul lui pe fotbalistul care i-a provocat pe "câini" la meciul direct

Zlatinski în duel cu Mahlangu
Zlatinski în duel cu Mahlangu

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 13:13

Dinamo se mișcă repede și a găsit înlocuitor pentru mijlocașul central May Mahlangu, 29 de ani, care ar urma să ajungă la Ludogoreț, pentru 500.000 de euro. (Detalii aici)

Pentru a suplini plecarea lui May, Dinamo negociază cu bulgarul Hristo Zlatinski, 33 de ani, de la Craiova. Jucătorul mai are contract cu oltenii până în 2019, dar e lăsat să plece gratis, deoarece nu mai intră în planurile antrenorului Devis Mangia, anunță TV Digi Sport.

Bulgarul a negociat zilele trecute și cu FC Voluntari, dar părțile nu s-au înțeles.

750.000 €este cota lui Zlatinski, potrivit transfermarkt

Zlatinski este la Craiova din 2015, bifând 112 meciuri și 9 goluri. De-a lungul carierei a mai jucat la Bansko, OFK Pirin, Lokomotiv Plovdiv, Lokomotiv Sofia și Ludogoreț.

sCANDAL CU JUCĂTORII ȘI STAFF-UL

În aprilie 2017, Zlatinski marca pentru Craiova în minutul 90+2 al meciului Craiova - Dinamo 2-2. După gol, acesta a sărbătorit ostentativ în fața băncii lui Dinamo: le-a făcut semn dinamoviștilor să tacă prin gestul de a duce degetul arătător la gură.

 La finalul meciului, acesta a intrat într-un conflict cu antrenorul de atunci, Cosmin Contra, cu staff-ul și jucătorii dinamoviști.

"A fost primul meu gol împotriva lui Dinamo, este un derby important din România şi sunt foarte fericit", a spus Zlatinski atunci.

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (99)
2062987317304056
Marcel Cluj  •  22 August 2018, 13:07

Puneti un portar de la juniori in locul lui lui PENEDO !!! Ii face de rusine locul lui Moraru in echipa !

calinescu_
calinescu_  •  21 August 2018, 18:44

E OK ! ZLATINSKI ARE RAUTATEA NECESARA LA DINAMO...!!!!

ticbis
ticbis  •  21 August 2018, 17:29
Postat de dinamo_fan pe 21 August 2018, 17:11

E ok, dar acelasi lucru s-a spus cand a vandut Costache, Nedelcearu, Filip, din afara nucleului de baza. Sau daca ti-l vinde maine pe Sorescu de exemplu. Cel mai corect e sa spunem ca pe oricine ar vinde, rectia ar fi aceasi. Apoi daca nu vinde si se termina contractul si jucatorul pleaca gratis, reactia e aceasi. Omul tine echipa pe linia de plutire, are un anumit plafon financiar. In plus are si experianta ca atunci cand a mai dezlipit ariciul de la buzunar a dat de niste "profesionisti" gen Mutu si Contra care i-au adus pe Bokila si Albin de care nu a stiut apoi cum sa se scape. In fotbalul de la noi nici macar nu ai garantia profesionala ca angajezi un manager de echipa priceput si bagi cateva milioane la sfatul lui sa-ti faci echipa. Ai dat un chix de genul asta si te trezesti iar in insolventa. E foarte usor sa vorbim asa ca fani care cotizam 1-200 lei pe an despre investitii de milioane de euro care se fac sau nu se fac.

Dumnezeuleee! Nu credeam c-o sa traiesc s-o aud si p-asta: "Omul tine echipa pe linia de plutire" !!! :))) Bre, toti patronii cluburilor din liga I-a isi tin echipele pe linia de plutire... la asta se rezuma eforturile lor! Sa incaseze niste bani din bilete, niste bani de la cativa sponsori si niste bani din drepturile de televizare! Atat! Daca mai vand un jucator, le-a pus Dumnezeu mana in cap! Nu-si doresc altceva decat sa supravietuiasca asa, pentru ca daca retrogradeaza in liga a II-a, toti banii astia dispar in secunda 2!

Vezi toate comentariile (99)
Comentează