FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo încearcă o repatriere spectaculoasă! Fanii-acționari insistă pentru un internațional român

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 20:21 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 20:58

Dinamo vrea să se întărească până la finalul campaniei de transferuri, iar șefii „câinilor” vor un fundaș central, un mijlocaș și un atacant. Cel mai nou nume pe listă e Dragoș Grigore (34 de ani).

După negocierile cu Paul Anton, Dinamo speră la încă o repatriere. Fanii-acționari ai clubului i-au cerut insistent lui Pablo Cortacero, reprezentatul firmei care a cumpărat clubul, să-l aducă înapoi pe Dragoș Grigore, fundașul lui Ludogoreț. Aceștia îl apreciază pe Grigore și îl vor cu insistență la formația lui Cosmin Contra. Cu toate că fanii insistă, șefii lui Dinamo știu că mutarea este una foarte greu de realizat.

Internaționalul român este un jucător important pentru Ludogoreț, evoluând în 6 partide în acest sezon. Acesta mai are contract cu bulgarii, iar Dinamo îl poate aduce doar dacă rămâne liber de contract.

Dragoș Grigore a ajuns la Dinamo în 2008, de la CFR Timișoara. A devenit unul dintre cei mai importanți jucători, iar iulie 2014 a fost vândut la Toulouse pentru un milion de euro. A mai jucat la Al-Sailiya, iar din iulie 2018 este la Ludogoreț.

800.000 de euroeste cota lui Grigore, potrivit transfermarkt

2 trofeeare Grigore cu Dinamo: Cupa României și Supercupa României, ambele câștigate în 2012

140 de partideare Grigore la Dinamo. A marcat de 10 ori

VIDEO. Audit la Dinamo. Pablo Cortacero: „Suntem conștienți că vor apărea datorii”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo are un mijlocaș pe lista de transferuri! Ce spune jucătorul dorit de Contra

Conferință de presă Dinamo » Anunțuri făcute de noua conducere: „Ne așteptăm să găsim alte datorii. E greu să faci din noapte zi!”

Citește și:

Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
Nationala
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Campionate
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Mihai Rotaru, anunț exploziv înainte de barajul decisiv pentru Europa: „S-ar putea să fie ultimul meci al lui Mitriță”
Superliga
Mihai Rotaru, anunț exploziv înainte de barajul decisiv pentru Europa: „S-ar putea să fie ultimul meci al lui Mitriță”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (24)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  30 Septembrie 2020, 23:28

Ar fii bun Dragos Grigore dar nu lasa Ludogorets unde joaca an de an in UCL. Terminati cu Anton ala, e un melc obosit, Contra face o prostie incredibila daca il transfera pe ala. Sa vada doar cum a nimerit-o si cu Nemec, asa va fii si cu Anton. Sper sa vina unu din straintate si nu Anton. Cu grigore as fii de acord dar nu-l lasa bulgarii.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  30 Septembrie 2020, 21:26

Le recomand domnilor de la Dinamo sa-l repatrieze pe Dudu Georgescu, ca atacant, nu in birouri, pe Mircea Lucescu, extrema, nu antrenor si poate chiar pe Cornelus Dinu ca libero sau mijlocas defensiv, ca sigur astia joaca mai bine la varsta asta decat leprele expirate pe care le tot aduca astia! Apropo, pe marele Capel nu-l mai aduceti?

iulihenry14
iulihenry14  •  30 Septembrie 2020, 21:20

Dupa Grigore eu zic sa incerce sa il aduca si pe Desailly si Roberto Carlos. Linecker a zis ca ar fi venit da il supara un genunchi.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează