FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV. Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: „De asta se plâng fotbaliștii, nu de lipsa banilor”

Dinamo are un început extrem de slab de sezon +20   FOTO
Dinamo are un început extrem de slab de sezon

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2020 07:27 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 11:03

Jucătorii lui Dinamo nu fac față duelurilor cu adversarii și pierd pe bandă rulantă, iar principalele „săgeți” se îndreaptă spre preparatorul Javi Reyes.

Dinamo a luat ochii cu un mercato abundent și spectaculos, prin prisma numelor trecute pe CV-urile fotbaliștilor, însă echipa condusă de Contra a strâns 4 eșecuri la rând, 5 înfrângeri în 7 meciuri cu „Guriță” la pupitru. Situația a degenerat, fanii au început să solicite demisia antrenorului principal. Sursele GSP afirmă că fotbaliștii se plâng de lipsa prospețimii fizice și mentale, în principal, nu de cea a banilor!

Cel mai bine plătit din Liga 1

„Oboseala mentală e mai rea decât cea fizică”, susțin specialiștii din lumea sportului. „Dinamo nu poate să alerge, nu vedeți că este inexistentă în repriza secundă?! Probleme cu banii au fost mai tot timpul în ultimii ani, acum sunt probleme ce țin de pregătirea fizică. Cu Sepsi, echipa a pierdut toate duelurile, nu a pus pericol absolut deloc pe adversar. 

Una e să alergi, că toți aleargă acum 10-12 kilometri pe meci, alta e să alergi productiv. Cu Mulțescu exista potență fizică, deși nu erau atâtea nume importante ca acum, s-a trăit din pregătirea făcută pe vremea veteranului”, au reacționat oamenii din club, dar și apropiații roș-albilor.

Foarte multe acuze se îndreaptă spre preparatorul fizic Javi Reyes, unul dintre personajele de încredere ale ex-selecționerului, „Guriță” fiind acuzat și acum, și-n mandatul anterior, și-n perioada „tricoloră”, că se încrede prea mult, orbește, în antrenorul de fitness. Reyes e cel mai bine plătit din Liga 1, cu 10.000 de euro pe lună!

Dinamo, groggy în repriza a doua

  • În ultimele patru meciuri, Dinamo a marcat doar două goluri, în Derby de România, 2-3 cu FCSB, exclusiv în prima repriză. În rest, trei partide fără a puncta pe tabelă;
  • Dinamo cu cuplul Contra-Reyes a strâns patru puncte din golazo de autor al lui Borja Valle cu FC Botoșani (1-1) și victoria de la Mediaș, 3-1 cu Gaz Metan.

„Contra e meseriaș, dar face o greșeală uriașă, are încredere prea multă în anumiți oameni, care nu se ridică la nivelul lui. Cum e Leo Fuentes, antrenorul cu portarii, care n-are nicio treabă cu meseria pe care o practică”, au declarat persoane din preajma grupării.

Fuentes este un apropiat al lui Cortacero și Collado, iar CV-ul său conține 10 ani ca antrenor sportiv în școlile municipale și la diverse cluburi din Andaluzia, 5 ani ca funcționar de magazin sportiv și un an ca delegat comercial.

EXCLUSIV. Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: „De asta se plâng fotbaliștii, nu de lipsa banilor”
Javi Reyes (stânga) a stat aproape de Contra și-n mandatul trecut, dar și la prima reprezentativă

VIDEO. Spaniolii de la Dinamo au vrut să închirieze birouri de la Marica: „Mi-au spus că o să mă caute să semnăm”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Pablo Cortacero a reapărut! L-a sunat pe Cornel Dinu, chiar înaintea unei emisiuni televizate: „Mi-a spus că e îngrijorat”

Ion Crăciunescu, detalii incredibile despre dezastrul de la Dinamo: „Mi-a spus cineva o chestie. Vă imaginați asta?”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (28)
dd.x
dd.x  •  27 Octombrie 2020, 16:54
Postat de dvd1 pe 27 Octombrie 2020, 14:39

sa stea toti linistiti. In curind nu o sa mai fie probleme cu nimic. Nici cu conditia fizica nici cu nimic. Dinamo dispare. Nu apuca anul nou. Atita e de zis

lipovene obosit du-te nene si te angajeaza nu mai freca tiparu

1613606702144751
Daniel Neculcea  •  27 Octombrie 2020, 16:22

Sunt foarte mulți specialiști care își dau cu părerea fără a se uita în curtea lor Gen Duckadam sau Răchită Primul fiind erou în trecut dar în prezent doar o funcție de imagine Cel de-al doilea jucător de fotbal și a distrus Petrolul Fraților lăsați Dinamo în pace și pana nu știți ceva sigur nu va mai afișați cu astfel de comentarii

cornelcc
cornelcc  •  27 Octombrie 2020, 14:55

Preparatorul, arbitrii, vantul, frf, jiji, raul, ramul, oculta mondiala, etc.! Toate + onspira impotriva marii echipe ddb! Cu o exceptie: salariile neplatite! Astea chiar nu au nici o importanta, ca doar asa ne spun “specialistii”! E adevarat, nu ni se spun numele acestor specialisti, ghicirea lor este lasata la latitudinea noastra: neputinta, scurtazero, neaculaie (astra gr), varga (mai rarut, dar se intampla!) si altii! Daca ne uitam la joc si rezultatele echipelor neplatite, e clar ca “specialistii” au dreptate! Si apoi, costa sa arunci cu *** in alte echipe, sa distragi atentia de la managementul defectuos al uni proiect falimentar, platind niste legende sa *** articole prin presa despre blaturile imaginare ale altor echipe, de obicei primele 3 clasate, cu care nu prea ai ce imparti, ca nu ai mai ajuns pe acolo de vreo 5-6 ani!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează