FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo: „Îl vrem pe Compagno” » Răspuns sec din tabăra atacantului de la FCSB!

Andrea Compagno, dorit de Dinamo
Andrea Compagno, dorit de Dinamo

Articol de , - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 13:25 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 14:42

În ziua în care a oficializat despărțirea de Gorka Larrucea, Dinamo anunță că vrea să intre la negocieri pentru transferul lui Andrea Compagno (27 de ani) de la FCSB. Totuși, șansele unei astfel de mutări sunt aproape de zero, informează surse autorizate GSP. 

Dinamo a legitimat 6 jucători în această perioadă de mercato, dar rezultatele întârzie să apară. „Câinii” au pierdut primele două meciuri oficiale din 2024, cu Petrolul și Rapid, perioadă în care au înscris un singur gol. 

„Câinii” vor să transfere și un atacant, însă s-au lovit de mai multe refuzuri, iar compartimentul ofensiv a rămas neîntărit. În acest sens, Dinamo s-a reorientat către vârful de care Gigi Becali vrea să scape de la FCSB, Compagno.

Dumitru Dragomir a văzut Craiova - FCSB și pune un verdict nemilos: „Băi, sunteți nebuni? I-aș da afară pe toți 3!”
CSU CRAIOVA - FCSB 0-3
Dumitru Dragomir a văzut Craiova - FCSB și pune un verdict nemilos: „Băi, sunteți nebuni? I-aș da afară pe toți 3!”

Anunțul lui Andrei Nicolescu: „O să reiau discuțiile pentru Compagno”

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a confirmat faptul că va discuta cu oficialii FCSB posibilitatea unui transfer al lui Compagno.

„Am avut două nume concrete cu care am fost foarte aproape, dar din păcate nu s-au materializat din cauza diferenței de nivel și de bani. Eu am avut deja o discuție cu oficialii Stelei despre situația lui Compagno. Dar nu știam situația asta nouă. O să reiau discuțiile.

Am avut o discuție cu MM Stoica despre Compagno, dar acum două zile cred că situația lui era alta, știam că are ofertă și că va pleca afară. Ne-ar ajuta încă o soluție în fața porții pe lângă cele pe care le avem ca să avem complementaritate acolo și să putem fi mai eficienți”, a declarat Nicolescu, potrivit Fanatik.

Compagno la Dinamo? „Nicio șansă!”

Venirea lui Compagno la Dinamo e însă aproape imposibilă în acest moment, din mai multe motive, informează apropiați ai clubului FCSB pentru GSP.ro. În primul rând, roș-albaștrii solicită o sumă de bani în schimbul italianului, ceea ce Dinamo nu poate oferi, iar Compagno are alte propuneri mai avantajoase din punct de vedere financiar. 

Potrivit surselor GSP, FCSB a primit o ofertă concretă de la Aktobe în valoare de 250.000 de euro, plus bonusuri, și 20% dintr-un eventual viitor transfer pentru Compagno. S-ar ajunge la o valoare apropiată de 350.000 de euro. În Kazahstan, la Aktobe, Compagno ar câștiga 400.000 de euro net anual, plus diferite bonusuri, o ofertă net superioară lui Dinamo, care i-ar putea oferi vârfului italian un salariu între 15 și 20.000 de euro.

Dinamo suferă în ofensivă și a înscris doar 14 goluri în 23 de etape, de departe cel mai slab atac din Superliga. Trupa lui Zeljko Kopic și-a creat multe oportunități de a înscrie la derby-ul cu Rapid, însă a punctat pe tabelă o singură dată. 

VIDEO. Gigi Becali, despre situația lui Compagno: „Are trei oferte. Să plece unde-o vrea!”

Mai multe articole de actualitate:

Mihai Rotaru, transfer de urgență la Craiova, după 0-3 cu FCSB » Mutare curioasă: are doar 10 meciuri în ultimii doi ani

Acuzații grave ale unui campion al Africii: „Ne-ați omorât! Sunteți corupți, păstrați-vă cupa!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (32)
FalconCrest
FalconCrest  •  22 Februarie 2024, 18:46
Postat de _Adrian_1 pe 22 Februarie 2024, 18:00

BHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH NEFERICITULE CIOBANUL A BAGAT AFC STEAUA IN FALIMENT :)) Ultimul administrator a fOST TEIA SPONTE. Cum suporti ma sa te auto-umilesti in halul asta in public? IREAL :))

i-ati bah medicamentele ca te faci singur de rusine. cum bah sa bage echipa in faliment? daca era asa,nu era in liga 1. culmea ca tu ar trebui sa stii cel mai bine asta. ce frumos mi-ai spus in 2016 ca kfr o sa va salveze si v-au bagat fix aia in liga a 2-a si dupa faliment. ai disparut de pe gsp vreo 3-4 ani. ha ha ha

_Adrian_1
_Adrian_1  •  22 Februarie 2024, 18:00
Postat de FalconCrest pe 22 Februarie 2024, 17:11

Steaua nu a dat niciodata faliment bai spetare. clona fc r nu este rapid. iarasi te-am umilit inuman.

BHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH NEFERICITULE CIOBANUL A BAGAT AFC STEAUA IN FALIMENT :)) Ultimul administrator a fOST TEIA SPONTE. Cum suporti ma sa te auto-umilesti in halul asta in public? IREAL :))

FalconCrest
FalconCrest  •  22 Februarie 2024, 17:11
Postat de _Adrian_1 pe 20 Februarie 2024, 09:48

NU CONTEAZA NEFERICITULE UNDE A JUCAT, CONTEAZA CA A DAT FALIMENT INCA DIN 2003. Ai "uitat" deja ca ai sustinut ca faliment=desfiintarea clubului? :)) Cum suporti ma sa te auto-umilesti asa in public? Nu ai si tu o farama de demnitate?

Steaua nu a dat niciodata faliment bai spetare. clona fc r nu este rapid. iarasi te-am umilit inuman.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează