FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ionuț Negoiță a luat decizia finală în cazul lui Ionel Dănciulescu + ce le-a promis jucătorilor

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 22:26

Dinamo pleacă în cursul zilei de luni în cantonamentul din Spania, iar din delegație va face parte, până la urmă, și directorul sportiv Ionel Dănciulescu (43 de ani). 

Conform informațiilor GSP.ro, Negoiță s-a întâlnit cu Florin Prunea în cursul zilei de azi, convenindu-se ca din delegația roș-albilor să facă parte și Ionel Dănciulescu.

Negoiță le plătește jucătorilor un salariu restant

De asemenea, Negoiță le-a promis jucătorilor că le va achita în următoarele două-trei zile un salariu restant, finanțele urmând să fie asigurate din banii obținuți pe transferul lui Dan Nistor (260.000 de euro). Mutarea fostului căpitan în Oltenia a asigurat și o parte din cheltuielile aferente stagiului de pregătire iberic.

Și Prunea merge în Spania! 

Din informațiile GSP.RO, Florin Prunea și finanțatorul Ionuț Negoiță au avut sâmbătă o discuție față-n față. La final, cei doi au convenit asupra plecării în cantonament. Astfel, Prunea va merge în Spania alături de echipa roș-albă, iar cu această ocazie situația din club s-a mai calmat. Detalii, AICI!

Inițial, Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu stabiliseră ca Florin Prunea și Ionel Dănciulescu să nu însoțească echipa în Spania. Detalii, AICI

PROGRAMUL LUI DINAMO ÎN CANTONAMENTUL DIN SPANIA: 

DINAMO // Ionuț Negoiță a luat decizia finală în cazul lui Ionel Dănciulescu + ce le-a promis jucătorilor

Vezi și: 

Mircea Rednic nu iartă și îi atacă pe cei de la Dinamo: „Au plecat muierile și au rămas bărbații! Toți se dau dinamoviști până la bani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
103677391127282
Ion Marin  •  13 Ianuarie 2020, 11:25

Toata lumea a auzit de CORNEL DINU, Nicole Linca , Ion Tiriac , Ivan Patzaichin , Elisabeta Lipa, Mircea Lucescu si de multi , multi altii.Am fost dezamagit cand la acel meci de binefacere au fost 500 de suporteri.De aceea s a intamplat , ce s a intamplat dupa 90 , pentru ca Dinamo a fost DEVALIZAT SI ATACAT DIN TOATE PARTILE, iar cel care au primit glorie de la acest club , nu au facut nimic pentru el.Rezolvarea situatie financiare , e simpla , asociatie dupa legea sporturilor , organizatii in fiecare resedinta de judet ,si in afara tarii si in fiecare luna , banii stransi din cotizatii sa fie virati in conturile clubului.Negoita trebuia sa l trimita pe Prunea in tara dupa bani de la suporteri , nu in Spania.

103677391127282
Ion Marin  •  13 Ianuarie 2020, 11:19

Pacat , mare pacat!Ce sa mai vorbim? Suporterii ii jignesc pe Negoita , Balanescu si Prunea, Tiriac vaneaza mistreti precum Ceausescu, stadionul e gol ,stadionul e ca pe vremea lui Dej ca in 1948 , noi privim prin ceata si il vedem pe Lucescu in NOSTALGIE, privind timpul care a mai ramas si se gandeste sa intervina in viata clubului care l-a facut celebru.Am vorbit cu un rapidist pur sange , il respecta , dar nu l iubeste pentru ca e dinamovist , stelistii il urasc , doar dinamovistii il iubesc , dar exista un dar si pentru el si pentru Triac si altii ca ei carora acest club " comunist "cum il denumesc "uniii", dar acest club a adus ROMANIEI PESTE 1200 de medalii europene , mondiale si olimpice, prin munca antrenorilor si sportivilor, a adus 12 cupe ale campionilor europeni , datorita lor steagul Romaniei s a ridicat pe cele mai inalte culmi, nu lui Becalu, DRAGNEA, ORBAN , ETC.Ei merita un stadion , P.C.R le a facut stadion, cei de astazi se gandesc sa l faca MOLL.Nici inainte , nici dupa , nu a avut sustinere politica, pe coclauri s au construit stadioane , iar in INIMA BUCURESTIULUI , NU!De ce oare?Nu trebuie sa vada politicienii performanta , ea se vede pe mapamond.Toata lumea a auzit de CORNEL DINU, Nicole Linca , Ion Tiriac , Ivan Patzaichin , Elisabeta Lipa, Mircea Lucescu si de multi , multi altii.Am fost dezamagit cand la acel meci de binefacere au fost 500 de suporteri.De aceea s a intamplat , ce s a intamplat dupa 90 , pentru ca Dinamo a f

parpalache
parpalache  •  13 Ianuarie 2020, 09:59
Postat de hammer100 pe 13 Ianuarie 2020, 01:15

pai daca pe 10 ani aia de la mapn cer 37 de milioane de euro pentru marca si palamres,pe 10 ani la dinamo0pp face cel putin 25 de milioane de euro pentru doar 10 ani. deci pica ce ai spus tu acolo. datorii? cat de mari pot fi datoriile alea? pe rotariu s-au luat 1,7 milioane de euro,din drepturi tv,sponsori,etc. voi in 2015 ati iesit din insolventa,in 2015 in septembrie mai exact,deci acum 4 ani,in 4 ani de la zero cate datorii ati putut face? ati avut si incasari. si daca ati fi facut un milion de euro datorie pe an si tot ar fii doar 4 milioane,extrem de putin pentru un investitor serios. singurul motiv pentru care nu investete la voi nimeni este mapn si scandalul cu Steaua. cine ar mai fii fraier sa se bage stiind ca s-ar putea alege cu nimic.

Rotariu a fost transferat pentru 2,2 milioane euro-din care Poli Timisoara,intre timp radiata,solicita jumatate!Inainte de accederea in UE,"investitorii"se inghesuia in fotbal...ca sa spele bani!Dupa accederea in UE, luxul asta nu si l-au mai permis decat cei cu"spate"politic-de ex.Becali care ii avea in loja sa pe Ponta si pe Dragnea-sefii partidului de guvernamant-sau cei care au relatii simbiotice cu"serviciile"!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează