FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

EXCLUSIV Ruptură totală » Motivele pentru care Iuliu Mureșan n-a venit la Rapid - Dinamo

Iuliu Mureșan / Sursă foto: GSP
Iuliu Mureșan / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 13 martie 2022 21:45 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 21:50

Iuliu Mureșan, administratorul special al celor de la Dinamo, n-a însoțit echipa lui Dusan Uhrin Jr. la derby-ul cu Rapid de la Mioveni, semn al rupturii tot mai evidente dintre el și club.

Plecarea lui Flavius Stoican de la Dinamo și înlocuirea acestuia cu Uhrin pare să însemne și finalul „erei Iuliu Mureșan”. Un prim semn a venit în această seară, odată cu derby-ul Rapid - Dinamo, meci la care „Doctorul” nici nu și-a făcut apariția. 

Șumudică n-a nimerit-o la Rapid - Dinamo, în prima lui seară ca analist TV: „Am căzut în capcană”
RAPID - DINAMO
Șumudică n-a nimerit-o la Rapid - Dinamo, în prima lui seară ca analist TV: „Am căzut în capcană”

Iuliu Mureșan, ruptură totală cu liderii DDB

 Mureșan e la cuțite cu liderii DDB, cărora nici nu le mai răspunde la telefon. Oficialul nu mai ține cont de părerile lui Elias, „Tata Nițu” sau Iuhasz, oameni cu greutate din proiect, peste care a trecut fără ezitări în momentul în care l-a îndepărtat pe Rednic de la echipă, în decembrie 2021. 

Mureșan a fost în mai multe rânduri aproape să plece de la Dinamo, în special după înfrângerea usturătoare cu CSU Craiova. Atunci, ultrașii erau convinși că Muri va pleca definitiv din Ștefan cel Mare, însă acesta s-a răzgândit și a continuat în club, întors din drum de jucători și de Stoican.  

În această săptămână, Iuliu Mureșan s-a numărat printre oamenii care au susținut cu insistență varianta ca Flavius Stoican să continue la Dinamo. Ideea aducerii lui Uhrin a venit pe „filiera PCH&DDB”, de aici și nemulțumirea fostului oficial clujean.

Deși spunea la finalul anului trecut că va pleca în cazul în care alții vor decide la Dinamo peste capul său, administratorul special Iuliu Mureșan (68) anunța pentru GSP, în urmă cu câteva zile, că nu a părăsit „haita”.

VIDEO Dusan Uhrin Jr, despre revenirea la Dinamo: „Am negociat multe zile”

Citește și alte știri de actualitate. 

Șumudică n-a nimerit-o la Rapid - Dinamo, în prima lui seară în calitate de analist TV

Reacția DDB, după victoria lui Șerdean din instanță: „Nu mai trebuie decât să vireze banii în club”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  14 Martie 2022, 11:05

Autorul articolului habar nu are,dar insinueaza de zor!Doar zilele trecute Mureșan a declarat ca e ca și plecat de la Dinamo,dar nu poate inca sa oficializeze plecarea-din cauza ca e perioada de obținere a licenței și ca pana la urmatoarea ședința de judecata din dosarul de insolvența, nu poate EL sa transmita altcuiva dreptul de semnatura-urmatorul administrator special putând fi numit numai de judecatorul sindic(la propunerea acționarilor)!

ucv1948
ucv1948  •  14 Martie 2022, 06:01

Iuliu , nu pleca. Totusi, dinamo este pe drumul cel bun. Hai FC Clinceni Town !

1805328579706816
Cornel Bubau  •  13 Martie 2022, 23:21

Totuși, ddb la ce se mai referă? Ce mai semnifică acum? Am înțeles vrajeala la meciul fcsb-MU, dar acum e groasă, și nu-i înțeleg sensul. Să fie cumva ,,doar dinamo în B"?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează