FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP a aflat cine sunt jucătorii pe care Dinamo vrea să-i transfere de urgență: au început deja discuțiile

Tiago Lopes (în alb), în perioada de la CFR Cluj / foto: Arhivă GSP
Tiago Lopes (în alb), în perioada de la CFR Cluj / foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2021 18:12 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 18:54

Umilită de FCSB în Derby de România (0-6), Dinamo caută de urgență întăriri. „Câinii” vor să-și rezolve problemele din defensivă și au pus ochii pe doi jucători care au mai trecut prin Liga 1, Raul Albentosa (33 de ani) și Tiago Lopes (32 de ani). 

Conform surselor GSP.ro, una dintre țintele lui Dinamo este spaniolul Raul Albentosa, care a mai jucat în Ștefan cel Mare și în finalul sezonului trecut, atunci când a fost stâlpul defensivei dinamoviste.

Doar că ibericul nu e ușor de convins. Albentosa are pretenții salariale consistente și, pe deasupra, e nemulțumit că nu și-a primit toți banii în precedenta aventură de la Dinamo

Fundașul de 33 de ani a venit în sezonul de primăvară, când criza se instaurase deja la Dinamo, nu mai jucase nicăieri de 15 luni, dar a impresionat pozitiv de la prima apariție, la trei zile după ce semnase actele. Totuși, după ce a expirat acordul său cu clubul, în iunie 2021, Albentosa nu a dorit să continue, în condițiile în care a solicitat 15.000 de euro pe lună. A venit insolvența în Ștefan cel Mare, iar discuțiile s-au întrerupt.

GSP a aflat cine sunt jucătorii pe care Dinamo vrea să-i transfere de urgență: au început deja discuțiile
Albentosa, în dreapta, a impresionat la Dinamo în sezonul trecut

Pentru moment, Albentosa se antrenează singur, fundașul central spaniol fiind un „fanatic” din punct de vedere al mersului la sală. 

Dinamo îl vrea și pe Tiago Lopes

Zilele trecute, conducerea dinamovistă a luat legătura și cu portughezul Thiago Lopes, ex-CFR Cluj. Fundașul dreapta lusitan a evoluat între 2014 și 2017 la CFR Cluj și a lucrat cu Marius Șumudică în Turcia, la Kayserispor.

Iuliu Mureșan anunță întăriri la Dinamo

Dinamo îi poate folosi în zona centrală a defensivei pe Ricardo Grigore, Marco Ehmann, Răzvan Popa și Deniz Giafer, dar Iuliu Mureșan nu este mulțumit și vrea să aducă întăriri.

„E clar că ne mai trebuie un fundaș central, avem probleme foarte mari acolo. Încercăm să rezolvăm cât mai repede. Ne mai trebuie unul-doi jucători, din păcate. Va trebui să ne mișcăm repede, chiar dacă vor veni cu pregătire insuficientă, măcar după întreruperea din octombrie să fie tot lotul cu pregătirea la zi. E clar că ne mai trebuie jucători acolo, în zona apărării. Vedem dacă putem să mai aducem și pe alt post”, a spus Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

VIDEO Giani Kiriță nu sare la gâtul jucătorilor lui Dinamo: „Să ridice capul din pământ!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamoviștii puși la pământ după eșecul cu FCSB: „Bonetti e bonetă, jucătorii sunt cu târnăcopul. Play-off? Poate of, of, of”

EXCLUSIV Dario Bonetti a plecat din România » Șanse mici să revină la Dinamo! + primele două nume vehiculate pentru înlocuirea italianului

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (65)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  14 Septembrie 2021, 05:40

Eduard Apostol arunca momeala-inventand aceasta stire!Aia cu Raul Albentosa „revolver a Dinamo” e chiar gogonata-avand in vedere situatia financiara a lui Dinamo!De ce nu si Sergio Ramos?Ar fi prea frumos ca sa fie adevarat!

paolo14
paolo14  •  14 Septembrie 2021, 04:58

Secretarul UTC a început sa delireze: vrea sa aducă un jucător căruia are sa-i dea bani, sa vina sa joace pe plinuri de benzina, precum dirijorul torje...

dragdim
dragdim  •  14 Septembrie 2021, 02:49

Ceva octogenari nu găsim? Dacă nici ăștia nu au experiența, atunci cine? Nici o problema vor pleca imediat ce alt club le va oferi 7€ in plus și apoi o sa băgăm puști de 17-18 ani in teren, după care o sa ne miram ca nu au valoare. Minunat! New Dinamo 25.1

Vezi toate comentariile (65)
Comentează