FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHINDIA 1-0

NEWS ALERT Rednic a renunțat definitiv la doi „grei”: „Regret că nu i-am dat afară mai devreme”

Dinamo - Chindia 1-0 | Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, a anunțat la final că Steliano Filip (27 de ani, fundaș stânga) și Cosmin Matei (30, mijlocaș) nu vor mai juca la Dinamo +18   FOTO
Dinamo - Chindia 1-0 | Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, a anunțat la final că Steliano Filip (27 de ani, fundaș stânga) și Cosmin Matei (30, mijlocaș) nu vor mai juca la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 22:55 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 23:42

Dinamo - Chindia 1-0 | Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, a anunțat la final că Steliano Filip (27 de ani, fundaș stânga) și Cosmin Matei (30, mijlocaș) nu vor mai juca la Dinamo în mandatul lui. Cei doi erau deja excluși de la antrenamente.

E o victorie meritată, muncită. Am avut și noroc, ei au ratat un penalty. Țipam degeaba la penalty-ul lor, am protestat, dar de fapt a fost penalty, am văzut după. Brigadă de Champions League, ce vrei? (n.r. - râde). Acum zâmbesc, că am câștigat. Vreau să-mi felicit jucătorii”, a declarat Rednic, care a făcut apoi două anunțuri importante.

Atacanții Tomas Vestenicky (25 de ani) și Marko Nunic (28), ambii veniți în mandatul lui, vor primi mâine un răspuns din partea clubului legat de viitorul lor în Ștefan cel Mare.

„Mâine o să le dăm un răspuns lui Tomas și Nunic, dar vor mai avea două meciuri să demonstreze ce pot. E greu, e o situație delicată. Sunt jucători care n-au avut timp, nici n-au fost rezultate”.

Rednic, enervat iar de Sorescu: „Am obosit să mă rog de el!” + jucătorul pe care-l compară cu Hîldan
Dinamo - Chindia 1-0
Rednic, enervat iar de Sorescu: „Am obosit să mă rog de el!” + jucătorul pe care-l compară cu Hîldan

Filip și Matei, OUT de la Dinamo

De asemenea, „Puriul” a decis să renunțe definitiv la Filip și Matei: „Regret că nu i-am exclus mai devreme pe Filip și Matei, dar nu doar pe ei, mai sunt. Îmi spuneau că n-au nimic cu mine, dar prestațiile lor nu m-au convins. Nu mai au nicio șansă. Matei își va rezilia mâine contractul, Filip a cerut să-și primească salariul până în vară. Din momentul ăsta vreau să pierd pe mâna mea, dacă pierd”.

14 meciuria jucat Steliano Filip în tricoul „câinilor” în această ediție

10 partidea adunat Cosmin Matei în actuala ediție, având un gol

Dinamo - Chindia | „Câinii”, prima victorie după 4 luni

Dinamo nu mai câștigase în campionat din 2 august, 3-1 cu Academica Clinceni. Grație acestui succes, formația lui Mircea Rednic a scăpat și de ultimul loc, ocupat din nou de Academica Clinceni.

Dinamo - Chindia | Cele mai tari imagini din Ștefan cel Mare

+14 FOTO

Retrogradează Dinamo? MM Stoica despre situația „câinilor”: „E o chestiune de timp”

Citește mai multe știri de actualitate:

Examen picat! A cerut să joace mai mult la FCSB, dar a fost cel mai slab de pe teren

Reporterul GSP, către Vassaras: „Câte zile vă găsim în România?” » Răspunsul grecului: „Mai mult decât trebuie”

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (66)
redbuldog
redbuldog  •  14 Decembrie 2021, 17:54

Rednic,trebuie sa reconstruiasca de acum,pe scheletul Iliev-Pinto-Rauta-Torje-Ivanovski..mai pot ajuta Radu,Carp,Ehmann s.a. si cu aportul a cativa tineri,se poate pune o baza,doar sa se aduca 3-4 fotbalisti ca titulari:1.fundas dreapta,2.stoper stanga,3.mijlocas ofensiv stanga,4.varf de atac.Astfel Dinamo,termina sigur in primele 10,la sfarsit de campionat!

gojgaru
gojgaru  •  14 Decembrie 2021, 16:02
Postat de Mihnea Ilie pe 14 Decembrie 2021, 01:33

De ani de zile scriu, ca Filip e zero. Nu sunt fotbalist, nu sunt antrenor. Am mai avut un comentariu când a plecat, eram în sfârșit mulțumit. Filip.... Dispari, ești zero... Fără supărare. Matei, nu e rău... Dar, probabil nu are caracter.

Matei era obosit deja cand a plecat prima oara in Turcia .Acum este o piatra de moara pentru echipa .

dinamo100
dinamo100  •  14 Decembrie 2021, 14:35

E foare posibil ca Filip si Matei sa nu fie ceea ce trebuie la Dinamo, insa Rednic a intrat intr-o filosofie din asta becaliana, in care daca ceva nu iese bine imediat gaseste tapi ispasitori. Rednic se focuseaza prea mult pe cine vine si cine pleaca, totul e un "du-te-vino", dar jocul de echipa sufera grav. Prin comparatie, anul trecut Uhrin a facut o treaba exceptionala cu un lot slabut si fara sa faca prea mare galagie in privinta jucatorilor care ar mai trebui adusi.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează