FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero și Dorin Șerdean, făcuți praf de Ionel Gane + Șeful de la Dinamo a schimbat strategia: „Sună jucătorii străini”

Ionel Gane, antrenor Dinamo
Ionel Gane, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 21:17 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 23:45

Ionel „Jerry” Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, a comentat situația dezastruoasă de la Dinamo pe plan financiar. „Câinilor” le-au fost promise două salarii astăzi, dar banii nu au venit. 

Întrebat dacă totuși au intrat banii promiși între timp, Gane a negat și a criticat în termeni duri conducerea clubului. „Principalul” de la Dinamo va discuta mâine cu jucătorii săi, pentru a decide ce vor face în continuare, după ce șefii i-au păcălit încă o dată. 

Ionel Gane: „Suntem foarte revoltați cu toții”

„Nimic. Nada! De la spanioli nu mai știe nimeni nimic, de când au plecat, de Sărbători. Cred că sunt duși cu Sorcova și la propriu, și la figurat. Nu au mai dat niciun semn! 

Ne-am întâlnit cu Dorin Șerdean, li s-a promis că până astăzi primesc cel puțin două salarii. După antrenamentul de astăzi am avut o întâlnire cu Dorin Șerdean și cu jucătorii, iar răspunsul a fost același: «Nu au intrat banii, dar o să vină». 

Suntem foarte revoltați cu toții. Jucătorii au fost supărați astăzi, au existat reproșuri la adresa conducerii. Aici exclud DDB, mă refer strict la partea spaniolă și, mai nou, la cea de aici, la Dorin Șerdean în speță, care a promis că are o soluție care nu depinde de banii lui Cortacero.

Până unde poate să meargă nesimțirea? Am terminat anul în bătaie de joc, iar acum i-am rugat măcar să nu ne mai mintă dacă nu au nimic (râde amar). În tabloul ăsta fake făcut de spanioli trebuia să apară un personaj autohton, cineva din zonă (n.r. - Dorin Șerdean), să fie totul perfect. E incredibil ce se întâmplă. 

Singurii care încearcă să facă ceva sunt cei din DDB, care vor să ajungă la un acord cu jucătorii, în așa fel încât să nu se meargă mult mai departe și să plece fotbaliștii. Mâine o să am un antrenament, o să discutăm cu întreaga echipă să vedem ce face. Nu putem continua așa”, a declarat antrenorul „câinilor” la TV Telekom Sport. 

Rămâne Ionel Gane la Dinamo? „E o decizie greu de luat”

Întrebat dacă se gândește să plece în acest context, „Jerry” a spus că nu vrea să lase echipa la greu.

„E o decizie greu de luat, nu pot să plec acum și să las echipa cu 4 zile înainte de a începe returul. Vreau să am o discuție clară cu jucătorii mâine, să vedem ce decizie vom lua împreună. În clubul ăsta nu avem cu cine discuta, mă refer la cei din Spania și la Șerdean. Dacă vrei mâine să reziliezi contractul, cu cine o faci? Cine are drept de semnătură, cu cine discuți să-ți dea drumul?”

Ulterior, a dezvăluit cum acționează Pablo Cortacero: ia legătura direct cu jucătorii pentru a le face promisiuni! „Pablo Cortacero le dă mesaje și sună jucătorii străini să le spună că marți sau miercuri intră banii!”.

Am decis la începutul pregătirii că indiferent de situație nu vom întrerupe antrenamentele. Nu este o soluție, dar sincer să fiu nu mai știu, trebuie să vedem ce spun jucătorii.

Am avut o discuție cu Juan Camara, el va veni duminică la antrenament 

- Ionel Gane, antrenor Dinamo

VIDEO Etapa 16 // Match Preview Hermannstadt - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Noi probleme la Dinamo: jucătorii încă nu și-au primit salariile, iar 4 dintre ei au plecat din apartamentele închiriate: „Nu știm dacă ne antrenăm mâine”

Un străin de la Dinamo s-a plâns în țara natală: „Trăiesc din economii! Luna ianuarie va fi intensă”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (7)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  09 Ianuarie 2021, 10:38

serdean si talnar DEMISIA !!!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Ianuarie 2021, 09:04
Postat de goggu.mecanicul pe 09 Ianuarie 2021, 00:02

Clar Negoita e in spatele tuturor m1zeriilor astora, el a zis ca da clubu unora mai potenti ca el, dar astia sunt mai saraci decat el, acum sunt sigur ca ceilalti care au fost reffuzati de Negoita aveau intentia clara de a baga bani, Negoita n-a vrut sa dea Dinamo unora mai potenti, a vrut sa l bage altu mai sarac in faliment, ca sa se spele el pe maini. Inseamna ca datoriile ajung la vreo 20 de milioane de euro

nu cred ca scapa Negoita de probleme daca retrogradeaza Dinamo. daca o persoana A ii fura banii persoanei B, iar persoana B moare dupa un an de cancer sa zicem, crezi ca persoana A scapa de dosar penal ?

sadikul
sadikul  •  09 Ianuarie 2021, 08:35

Aloo GSP v-ati pus vreodata intrebarea ...daca Negoita chiar a vandut echipa de fotbal ????? Daca vreti sa salvati fotbalul romanesc este momentul sa scrieti adevarul !! Daca Dinamo dispare din peisaj ....cine se mai uita pe acest ziar ??? O sa va duceti si voi in jos !!! Eu unul nu mai intru pe acest ziar ...si ca mine o sa fie ft multi dinamovisti !! Faceti ceva pana nu este prea tarziu !! Vorbiti cu ceilalti actionari sa puna un avocat sa ceara actele de vanzare cumparare !! Sigur acolo sunt niste nereguli ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează