FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Pablo Cortacero și fanii din DDB s-au întâlnit și au căzut de acord pentru o adevărată revoluție: ce se va întâmpla la Dinamo

Suporterii-finanțatori din programul „Doar Dinamo București” și Pablo Cortacero, omul care a preluat frâiele clubului de la Ionuț Negoiță, s-au întâlnit pentru prima dată.
Suporterii-finanțatori din programul „Doar Dinamo București” și Pablo Cortacero, omul care a preluat frâiele clubului de la Ionuț Negoiță, s-au întâlnit pentru prima dată.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 18:12 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 18:28

Suporterii-finanțatori din programul „Doar Dinamo București” și Pablo Cortacero, omul care a preluat frâiele clubului de la Ionuț Negoiță, s-au întâlnit pentru prima dată. 

Cele două părți au căzut de acord în privința tuturor aspectelor legate de viitorul clubului. Dacă discuțiile se vor conceretiza, la Dinamo va urma o adevărat revoluție. Investitorii spanioli i-au complimentat pe fani, susținând că ei au fost motivul pentru care au ales să investească în Ștefan cel Mare. 

Fanii au venit cu o listă de 10 propuneri concrete, printre care se numără mutarea birourilor clubului, deschiderea unui muzeu sau schimbarea sponsorului tehnic. Cortacero a cerut în schimb implicarea fanilor în proiectul noului stadion. Toate cerințele au fost exprimate într-un comunicat de presă. 

Comunicatul emis de fanii din DDB: 

„Ieri seară a avut loc o primă întâlnire între boardul DDB și noua conducere a clubului. Domnul Pablo Cortacero s-a prezentat ca reprezentant al unui grup de investitori, a vorbit despre proiectul pregătit pentru Dinamo și a răspuns întrebărilor noastre.

Grupul pe care îl reprezintă este de mai multă vreme interesat să investească în fotbal, chiar dacă, pentru ei, aceasta ar fi o primă experiență în domeniu.

Domnul Cortacero a ținut să precizeze motivul pentru care au decis să investească la Dinamo. Explicația sa, întărită și de intervenția lui Rufo Collado, a fost că referințele primite despre Dinamo prezentau un club de tradiție, care tinde să devină primul club din România organizat după MODELUL SPANIOL, adică un PARTENERIAT SOLID ÎNTRE SOCIOS ȘI INVESTITORI.

Au fost studiate mai multe cluburi care au acest potențial, dar au ales Dinamo, după ce au văzut materiale video cu suporterii și după caracterizările primite de la persoane precum Dorin Șerdean sau Cosmin Contra.

A urmat prezentarea proiectului nostru și discuții pe tema armonizării celor două proiecte într-o STRATEGIE COMUNĂ. Partea spaniolă a fost interesată să afle de la noi care este stadiul discuțiilor legate de construirea noului stadion, amplasarea acestuia și implicarea noastră în relația cu autoritățile. Dorința acționarului majoritar este ca echipa DDB să se ocupe în continuare de DEMERSURILE PENTRU CONSTRUIREA NOULUI STADION.

 A fost apreciată implicarea lui Cosmin Contra în acest proiect pe termen lung, el fiind perceput ca o garanție pentru reușita acestui demers. Știm că și-a dorit un astfel de proiect la Dinamo, știm că este dornic de performanță și este antrenorul cu care am câștigat ultimul trofeu și alături de care am fost aproape de titlu.

Alte puncte aduse în discuție și solicitări din partea noastră:

  • 1. Dezvoltarea Academiei Dinamo.
  • 2. Mutarea birourilor mai aproape de "casă" adică în zona Ștefan cel Mare.
  • 3. Deschiderea unui magazin Dinamo în aceeași clădire cu noul sediu al FC Dinamo București.
  • 4. Proiectul comun privind Muzeul Dinamo.
  • 5. Bugetul proiectat pentru acest an competițional.
  • 6. Alegerea unui sponsor tehnic care să țină cont de proiectul nostru cu numele membrilor DDB pe tricou.
  • 7. Implicarea DDB în promovarea și susținerea activităților legate de marketing și ticketing.
  • 8. Informarea acționarului majoritar în legătură cu acțiunile deținute de suporteri și situația împrumuturilor din partea ProgramDDB.9. Analiza situației precare în care se află clubul în prezent.
  • 10. Necesitatea unei reforme în cadrul clubului.

Acționarul majoritar a primit asigurari din partea noastră, că dacă vor investi și vor acționa în așa fel încât Dinamo să facă performanță, vor avea susținerea totală a celor mai dedicați suporteri.

A încheiat Rufo Collado, care în puține cuvinte a exprimat un adevăr frumos, care poate fi rezumatul zbaterii nostre din ultimele 10 luni: "Dacă nu ați fi fost voi, azi noi nu am fi fost aici. Din două motive: Pentru că, fără suporteri, Dinamo nu ne-ar fi atras și pentru că fără voi, astăzi, Dinamo nu ar mai fi existat", se arată în comunicatul fanilor dinamoviști. 

VIDEO. Prima conferință a lui Cortacero la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo negociază aducerea lui Ante Vukusic » Fotbalistul a fost și pe lista lui FCSB

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (47)
tutan_camon
tutan_camon  •  02 Septembrie 2020, 19:28

Le-a promis că le dă marcheting şi ticheting. :))) Şi să vândă pepsi la stadion când o trece pandemia. Aţi uitat băă dinamoviştii lu peşte oceanic, cum timp de 7 ani pecehaş a fost blat cu Negoiţă? Ipocriţilor, totul se învârte in jurul banilor, inclusiv la dedebe.

dd.x
dd.x  •  02 Septembrie 2020, 19:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mimi_ne_socheaza
mimi_ne_socheaza  •  02 Septembrie 2020, 19:07
Postat de mario_rdfe pe 02 Septembrie 2020, 18:54

Usor, usor, pica toate motivele invocate de ziarul gsp, in care ziceau ei ca spaniolii nu fac ce trebuie...! in disperare de cauza, din cauza faptului ca astia rezolva in fiecare zi cate o problema, ziarul gsp a ajuns sa zica ca joaca cu tricourile din sezonul trecut, auzi tu, unde ia dus pe ei mintea...! Problema cu Ddb rezolvata, salariile rezolvate, jucatorii vin pe banda rulanta, salarii de 18 mii ( Gol ) , echipa joaca pe arena nationala, echipa a doua reinfiintata, si asta este doar inceputul! Toate acestea in doar cateva zile...practic, motivele invocate de gsp, ptr scandal, au cazut unul cate unul...Nu am dubii, maine vor inventa altceva !

Chiar daca sunt Stelist ( nu Gigist si nici MiMist) mi.ar place ca astia sa faca treaba la dinamo, poate se ambitioneaza mai tare si echipele de traditie si cu suporteri sa revina in liga 1 si sa mai dispara din echipele aste create dupa 2000, majoritatea de pe la periferia capitalei.Ar fi frumos sa revina Timisoara, Ploiesti,Farul, Brasov inapoi in liga 1 .Din pacate federatia nu ii ajuta.....

Vezi toate comentariile (47)
Comentează