FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Război cu dinamoviștii deveniți dușmani: cu cine dau „câinii” ultimele asalturi pentru play-off în 2019

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 09:35

Dinamo va da ultimele asalturi pentru play-off în 2019 contra a patru echipe antrenate de ex-dinamoviști, plus o alta ce i-a oferit insomnii.

Roș-albii n-au pierdut la Clinceni, au evitat rușinea, de la 0-2 s-a terminat 2-2, dar sunt la 5 puncte de ultimul loc de play-off, ocupat acum de FCSB. 

Dusan Uhrin încearcă să-i readucă pe elevii săi pe linia de plutire după trei etape consecutive în care a înregistrat doar două remize. Matematica antrenorului e simplă, le spune mereu jucătorilor săi să învingă în următorul meci. 

Până la finele lui 2019 mai sunt 5 partide oficiale, doar cu adversare din zona play-out în prezent. Și cu vechi cunoștințe, ale căror nume se leagă de Dinamo. În tur, din cele 15 puncte puse în joc cu aceste formații, roș-albii au scos doar 7.

1. Vineri, roș-albii joacă împotriva ieșenilor care le-au luat play-off-ul acum două sezoane, iar trupa lui Teja - secundul lui Rednic în 2007 când s-a luat titlul, apoi A1 în 2015 în Ștefan cel Mare - a învins în tur în Copou cu 2-0.

2. Miercurea viitoare, în intermediară, „câinii” se duelează cu Chindia lui Moldovan, prima opțiune de a-l înlocui pe Neagoe în vară. Târgoviștenii nu l-au lăsat să plece, iar în prima partidă cu Uhrin antrenor, au învins cu 3-2.

3. Urmează deplasare la Sibiu, unde vor da peste Neagoe, antrenorul ce-a început sezonul la Dinamo și care era să-și piardă viața pe banca tehnică la meciul cu Craiova. 

4. Revenire, acasă, cu Sepsi preluată de Grozavu, ex-dinamovistul care a fost chemat de două ori la București în vară, dar respins pentru a fi uns ca "principal" în Ștefan cel Mare!

5. Ultima etapă din 2019, la Botoșani, formația ce-a pus piedică mereu „câinilor” în ultimele două ediții, fiecare duel lăsându-se cu acuze de arbitraj. În plus, Marius Croitoru și compania au avut reacții dure după ultimul 1-1 din Capitală, iar „câinii” îi acuză pe botoșăneni că sunt în sfera de influență a FCSB-ului. 

4 meciuriva mai disputa Dinamo în 2020 din sezonul regulat, dintre care trei adversare sunt pe locuri de play-off acum: Astra (a), Voluntari (d), FCSB (a), Gaz Metan (d)

Vezi și: 

DINAMO // Îi are pe ”câini” pe conștiință! Roș-albii îi vor rezilia contractul lui Linas Klimavicius

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (9)
magic4ever
magic4ever  •  26 Noiembrie 2019, 11:16
Postat de dansy pe 26 Noiembrie 2019, 11:14

LE DORESC CATEILOR drum bun spre play out.Au murdarit destul fotbalul romanesc din 1048 si pana in prezent

Si FCSB o sa poposeasca tot in play-out...

cornelconasu
cornelconasu  •  26 Noiembrie 2019, 18:33

Avem nevoie de 6 victorii care sunt posibile !

cornelconasu
cornelconasu  •  26 Noiembrie 2019, 18:32
Postat de dvd1 pe 26 Noiembrie 2019, 11:35

asta cu play-off la Dinamo e deja o gluma buna. Dinamo nu stie daca termina campionatul ce sa vorbim de play-off. Dinamo e mai aproape de retrogradare decit de play-off. In iarna iar o sa fie curatenie si iar o sa aduca niste petarde de care nu a auzit nimeni. Trebuie sa se termine agonia asta. E prea mult

La pușcărie cu voi !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează