FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, salvată de Comisia de Disciplină! Vestea primită azi de „câini”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 18:03 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 18:34

Comisia de Disciplină a FRF a decis azi că Dinamo are termen până pe 21 octombrie pentru a plăti datoria către Dan Nistor (32 de ani), deși mijlocașul ceruse ca azi să fie executată decizia Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor.

Dinamo, afectată de problemele financiare, a primit o veste bună. Pe lângă restanțele salariale de 3 luni față de jucători, „câinii” trebuie să plătească datoria către fostul căpitan, dar a fost ajutată de decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Dan Nistor avea de recuperat 20.000 de euro din perioada pe care a petrecut-o la Dinamo. El a depus un memoriu, a ieșit învingător din litigiu și tot nu a primit banii, astfel că a cerut ca azi să fie executată decizia. Totuși Comisia de Disciplină a FRF a decis ca Dinamo să fie păsuită și are termen până pe 21 octombrie să plătească datoria.

„Câinii” vor primi joi o tranșă din drepturile TV și spun că din această sumă vor achita datoriile. Totuși, dacă Dinamo nu va demonstra atunci că i-a plătit lui Nistor 20.000 de euro, riscă o amendă, între 3.000 de lei și 7.000 de lei. La 15 zile de la data de 21 octombrie, echipei îi vor fi scăzute două puncte din clasament dacă tot nu o să stingă datoria față de jucător. După alte 15 zile de neplată, va pierde încă două puncte. 

Mai au de luat bani Mihalcea, Montini, Kostrna, Moga

Adrian Mihalcea, fostul antrenor al „câinilor”, a depus și el memoriu pentru 10.000 de euro. În aceeași situație se află Kristian Kostrna, fundașul dreapta slovac la care roș-albii au renunțat după finalul sezonului trecut, și Mattia Montini, atacantul italian ajuns de curând la Astra. Ei au de recuperat câte 20.000 de euro. Clubul mai are să-i achite niște bani și lui Sebastian Moga, fost antrenor secund. De când au venit, spaniolii nu au închis nicio datorie dintre cele vechi. Cu tot cu sumele care ar trebui să-i fie plătite lui Ionuț Negoiță, Cortacero și oamenii lui ar trebui să achite 5 milioane de euro în perioada următoare. 

VIDEO Derby în Liga 1. Totul despre Dinamo - Craiova

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cortacero mai aduce un om în conducerea lui Dinamo! Azi l-a sunat personal, iar zilele viitoare va fi prezentat oficial

„Bombă” aruncată subtil în presa din Spania! Investitorii de la Dinamo se gândesc la plecare: „E încă în mintea noastră” + ce cred despre fotbaliștii români: „Acolo stau foarte rău”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (45)
spion_kop
spion_kop  •  15 Octombrie 2020, 21:54

***.. cu ***... Balanescu merita statuie :-)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Octombrie 2020, 13:05

normal,parlitii astia mereu se uita la rivali,mereu au fost pasuiti,au ramas in liga 1,etc,blaturi,manevre,arbitraje,niste..h..i ! ce sa mai zici,dati le frate si un titlul,ca tot se bat ei la retrogradare

vasi1986
vasi1986  •  15 Octombrie 2020, 09:00

Ce titlu mincinos, daca Dinamo a fost salvata pentru ca i s-a dat un termen, de fcsb de ce nu ziceti acelasi lucru? ca la ei s-a amanat, sau Dinamo e marea voastra problema? Luati de aici, de pe siteul rival, pro sport: BĂLGRĂDEAN CRISTIAN EMANUEL VS. FC FCSB – Pretenții financiare – Amână pronunțarea la data de 05.08.2020. Luati de aici si titlul de la ei:Comisia de Disciplină a FRF, decizie drastică împotriva lui Dinamo! „Câinii” riscă depunctarea dacă nu-și plătesc datoria față de Dan Nistor. Nu prea inteleg datele pe care le-au pus ei, dar asta scrie prosport.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează