FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se desparte de încă doi jucători » Care e viitoarea lor destinație

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de , - Publicat joi, 22 iunie 2017 13:19

După ce l-a cedat pentru un sezon pe Patrick Petre la Sepsi Sfântu Gheorghe, Dinamo e aproape să mai împrumute alți doi jucători. 

Este vorba despre fundașul Denis Ciobotariu și atacantul Mihai Neicuțescu, doi dintre cei mai buni jucători de la echipa U19. Ambii au șanse mari să ajungă, sub formă de împrumut, în liga secundă, la Chindia Târgoviște, ocupanta locului cinci din sezonul trecut. 

Cei doi nu au semnat încă, dar discuțiile sunt foarte aproape de a fi concretizate în zilele următoare. 

Ciobotariu și Neicuțescu nu au intrat în planurile lui Cosmin Contra pentru cantonamentul din Slovenia, în ciuda faptului că alți patru jucători din echipa care a devenit campioană în Liga Elitelor au fost luați de tehnicianul dinamovist în stagiul de pregătire sloven: Ricardo Grigore, Ion Gheorghe, Liviu Gheorghe, dar și Alexandru Dulca.

Ambii erau considerați printre cei mai buni jucători de la echipa U19 a lui Dinamo, Neicuțescu fiind golgeterul din sezonul trecut, în timp ce Denis Ciobotariu a avut evoluții extrem de convingătoare în defensivă. 

Niciunul dintre cei doi nu a apucat însă să debuteze pentru prima echipă a lui Dinamo, chiar dacă Denis Ciobotariu a fost prezent în cantonamentul din Spania al echipei mari din iarna acestui an, în timpul mandatului lui Ioan Andone. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
redbuldog
redbuldog  •  23 Iunie 2017, 10:03

E foarte bine,cum se procedeaza cu juniorii talentati,toate marile cluburi europene,cu mici exceptii,ii promoveaza prin intermediul altor cluburi inferioare,unde au posibilitatea sa joace constant,pentru a-si etala calitatile fizice si tehnice,altfel foarte multi s-ar pierde in anonimat..!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Iunie 2017, 07:12
Postat de dinamo_fan pe 22 Iunie 2017, 21:36

chiar nu pot sa inteleg de ce mai ai o echipa de tineret cu o generatie de exceptie care iese si campioana daca tu cresti acesti jucatori pentru a juca imprumut la Chindia Targoviste. e *** asta...altcumva nu poti sa-i spui. Nu inteleg de unde frica asta sa dai credit la 1-2 jucatori tineri in schimb sa te preocupe aducerea ***. Chiar nu invatati nimic de la Hagi ? *** !

Cum sa-nvete pianistul emerit de la ”rejili blatist”? Ti-a explicat si hiper-analistul zizu: acolo e un smen intre nas si fin, ”cu niste preturi ce includ si pretul ptr stat in pozitie nefireasca in meciurile din campionat!” Mai bine *** urli-n gura mare: DOAR DINAMOKA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  22 Iunie 2017, 21:59
Postat de John Milne pe 22 Iunie 2017, 20:49

Sttie si el asta . De ce crezi ca au boala pe Gigi ? ( rhetorical )

tocanita si ciorba ...se servesc la poarta alba si la jilava! noroc de hagi,ca altfel se numarau fasolele

Vezi toate comentariile (14)
Comentează