FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A 12-a plecare a verii de la echipa „câinilor”: „Mulțumesc, Dinamo!”

A 12-a plecare a verii de la echipa „câinilor”: „Mulțumesc, Dinamo!”
A 12-a plecare a verii de la echipa „câinilor”: „Mulțumesc, Dinamo!”

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 13:59 / Actualizat luni, 14 august 2023 14:40

Dinamo continuă să-și împrumute juniorii pentru ca aceștia să joace meci de meci și să acumuleze experiență. Ultimul plecat: Cristian „Ely” Ionescu.

Fotbalistul crescut la juniorii clubului, care poate juca oriunde în banda dreaptă, va merge în Liga 3 sub formă de împrumut, la CS Blejoi. El ar putea debuta chiar miercuri, în meciul din turul 3 al Cupei României, contra Chindiei.

A pus umărul la promovarea lui Dinamo, și-a păstrat optimismul: „Echipe din zona noastră”
DINAMO
A pus umărul la promovarea lui Dinamo, și-a păstrat optimismul: „Echipe din zona noastră”

Dinamo l-a cedat pe Ely Ionescu

Ely Ionescu a fost convocat de antrenorul Ovidiu Burcă în cantonamentul din această vară din Slovenia, dar tehnicianul a decis să-l trimită la o altă formație, la care ar avea mai multe șanse să joace.

Ionescu, care în sezonul trecut a fost de mai multe ori pe foaia de joc la meciurile din Liga 2, dar fără să bifeze vreun meci, și-a luat la revedere de la club printr-un mesaj pe Instagram. „Mulțumesc, Dinamo!” a scris acesta.

A 12-a plecare a verii de la echipa „câinilor”: „Mulțumesc, Dinamo!”

„Ely” Ionescu este al 12-lea jucător care pleacă de la Dinamo în această vară. Cei mai mulți sunt în aceeași situație: împrumutați pentru a prinde minute.

Tot în această perioadă, Dinamo i-a cedat pe Denis Oncescu (la Chiajna) și David Țone, Yanis Cune, Cristi Delciu (la CS Dinamo), Vlad Stanciu și Alex Stoian (la Unirea Alba Iulia).

Toate mutările făcute de Dinamo în această vară

  • Antrenor: Ovidiu Burcă (confirmat)
  • Veniri: Hakim Abdallah (Virton), Goncalo Gregorio (Leiria), Adnan Golubovic (FC Koper), Cristi Costin (FC Voluntari), Dennis Politic (Cremonese), Josué Homawoo (Red Star FC/Franța, Liga 3), Christian Ilici (Doxa Katokopias), Lucas Alves de Araujo (Portimonense), Răzvan Began (liber)
  • Reveniri: Ricardo Grigore (Petrolul), Geani Crețu (FC Argeș)
  • Plecări: Alin Buleică, Marius Tomozei (final de contract), Alin Șerban (final de împrumut - a revenit la CS Mioveni), Alin Demici (final de împrumut de la Rapid - a ajuns la CS Dinamo), Denis Oncescu (împrumutat la Chiajna), David Țone, Yanis Cune, Cristi Delciu (împrumutați la CS Dinamo), Vlad Stanciu, Alex Stoian (împrumutați la Unirea Alba Iulia), Alex Pop (Concordia), Cristi Ionescu (împrumutat la CS Blejoi)

VIDEO Totul despre Dinamo - FC Botoșani

Citește și: 

Jucătorul lui Dinamo care i-a impresionat pe antrenori: „E primul care sosește la antrenament, vine din liber, îl găsești la sală”

Parametrii de joc care îi fac optimiști pe fanii lui Dinamo » Capitolele la care echipa lui Ovidiu Burcă este superioară lui FCSB

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează