FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță a povestit discuțiile avute la telefon cu Mircea Lucescu după atacurile din presă: „Ticăloși dezinformatori” » Cum s-a produs împăcarea

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 10:24

Ionuț Negoiță (45 de ani), finanțatorul lui Dinamo, a explicat pe larg sursa conflictului cu Mircea Lucescu (74 de ani). Cei doi s-au războit la TV după ce „Il Luce” a numit „fake news” tenativa lui Negoiță de a vinde clubul unui fond de investiții din Emiratele Arabe Unite. 

„Acum vreo lună, până în Sărbători, l-am sunat pe domnul Lucescu. Era plecat, i-am spus: «Mister, haideți să ne întâlnim, aveți experiență, poate aveți cunoștințe, poate aveți idei despre clubul Dinamo, că știu că vă pasă». Mi-a spus că ne auzim după ce revine în țară.  

L-am sunat după Sărbători, nu a mai răspuns la telefon și la mesaje. Apoi am văzut declarații în presă, a spus că «Negoiță minte, că Negoiță are datorii de 6-7 milioane, că Negoiță are nu știu ce îmbârligături juridice». Mi-a fost foarte clar că era exact placa unor ticăloși dezinformatori care au fost informatori la un moment dat și care promovează minciuni în spațiul public. 

Sunt un tip calm, înțeleg unele lucruri până la un punct. Dar chiar mă deranjează când vorbesc niște oameni mici cărora nu consider că ar trebui să le dau vreo replică, pentru că îi știu mici și ticăloși”, a declarat Negoiță, la emisiunea GSP Live.

„Am simțit nevoia să pun lucrurile la punct. Ca urmare, am ieșit și am pus lucrurile la punct. Atât timp cât eu inițiez o discuție și vreau să căutăm o soluție, iar tu preferi să asculți la unii pe care îi știm cât de ieftini sunt, e o problemă. Acești oameni sunt foarte dinamoviști, dar nu mai contează. Așa că am reacționat. Eu vorbesc despre date publice” Ionuț Negoiță

Ionuț Negoiță: „Nu pot să accept minciuni din partea unor voci respectabile”

În continuarea dialogului cu jurnalistul Costin Ștucan, Negoiță a povestit dialogul telefonic pe care l-a purtat cu Mircea Lucescu după bătăliile indirecte pe care cei doi le-au purtat la TV.

„Zilele trecute, domnul Lucescu m-a sunat, era supărat. Și i-am zis: «Dar cine a inițiat? Eu nu am vorbit niciodată rău de dumneavoastră» Mi-a cerut scuze, i-am cerut și eu. I-am explicat cum stau lucrurile. 

Apoi mi-a spus că s-a informat despre situația clubului. I-am zis că îi dau documente, nu ce spun niște «fugiți de-acasă». Când se spun minciuni, nu pot să accept unele lucruri din partea unor voci respectabile care vorbesc fără să știe ce vorbească”, a spus Negoiță, la emisiunea GSP Live

Mircea Lucescu nu crede că Dinamo va fi cumpărată de fondul de investiții din Emiratele Arabe Unite.  

„Nu cred, e un fake news! Mulţi încearcă să-şi facă imagine, publicitate. Până nu văd ceva concret, eu nu cred. Părerea mea este că Nicolae Badea este singurul şi cel mai indicat să preia Dinamo. El a mai fost acolo şi a demonstrat că echipa a făcut performanţă.  

Ce spune Negoiţă nu este adevărat, pentru că sunt datorii de 7, 8 milioane de euro şi nu se ştie unde. Este o încrengătură de chestii juridice, din care e greu să ieşi. Şi nu înţeleg cum a putut fi înstrăinată o parte din baza de la Săftica”, a declarat Mircea Lucescu pe 18 ianuarie

Vezi și: 

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Atac indirect la Gigi Becali?! Ionuț Negoiță: „Eu nu sunt tătuc să apar mereu la TV. Oamenii puternici nu au nevoie să demonstreze că sunt puternici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
creeperno999
creeperno999  •  24 Ianuarie 2020, 23:02

Lucescu e mai mult rapidist decat dinamovist

parpalache
parpalache  •  24 Ianuarie 2020, 17:11

Deci,Badea era dinamovist iar in studentie l-a"corupt"si pe Copos!Gigi Becali a fost si junior la Dinamo-la clasa prof.Timar-dupa cum zicea chiar el,Ioan Niculae iar a declarat ca "Tin cu Dinamo de mic copil"!Tiriac iar a declarat ca"io am mancat paine de la militieni!normal ca tin cu Dinamo"!Buun!Dar fiecare a preferat sa isi ia alta echipa,iar Tiriac se tine de tenis!De ce?Cine i-a indepartat pe oamenii astia si a ramas Dinamo pe mana lui Dinu,atatia ani si a fratilor Becali?

steaua_vs_fc_fcsb
steaua_vs_fc_fcsb  •  24 Ianuarie 2020, 16:29
Postat de spartcapus pe 24 Ianuarie 2020, 11:48

Lucescu e doar gargară ieftină!

Lucescu e un ticălos și un manglitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează