FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță, acuze GRAVE: „Au fost conducători care mi-au făcut asemenea apropouri”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 15:57

Ionuț Negoiță (45 de ani), actualul patron al lui Dinamo, a acceptat să discute despre un subiect sensibil la emisiunea GSP Live din această dimineață. 

Finanțatorul dinamovist a vorbit despre posibila implicare a unora dintre angajații săi în unele jocuri de culise. Negoiță a negat că un antrenor al „câinilor” i-ar fi cerut bani pentru a mitui unele adversare în culise, dar afirmă că a lucrat cu unii conducători care i-au propus indirect anumite lucruri necurate.   

„Nu, nici n-am lăsat vreodată loc la discuții de genul acesta. N-am auzit de antrenori care să facă treburi de genul. Conducători? Să zicem că au mai fost apropuri mai voalate.  

Am intrat cu capul înainte în acest fenomen, dar mi-am propus de la început că n-o să intru nici măcar în discuții de acest gen. Nu am luat niciodată în calcul să fac așa ceva”, a spus Ionuț Negoiță, la emisiunea GSP Live.  

Ionuț Negoiță: „În fotbalul românesc nu prea ai de unde să alegi” 

Pe parcursul dialogului purtat cu jurnalistul Costin Ștucan, Negoiță a mărturisit că e dezamăgit de calitatea conducătorilor întâlniți în fotbalul românesc. 

„Foarte puțini oameni din fotbalul românesc se pricep. Vreau să discut la modul general, nu să dau nume. Resursa umană, cea specializată în fotbal, este foarte puțină, din punct de vedere numeric și calitativ. Practic, nu prea ai de unde să alegi. 

În fotbal, e greu să reziști dacă ai principii și un caracter OK. Trebuie să fii duplicitar și să ai nervii foarte tari, să faci față la toate atacurile. Toată lumea e atacată, «săpată» și subiminată.”

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV VIDEO Ionuț Negoiță explică pe larg de ce a vrut să-i dea afară pe Prunea și Dănciulescu: „Au stricat atmosfera în echipă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
103798407052226
 •  25 Ianuarie 2020, 17:16

dinamo este praf si mutu stie !

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  25 Ianuarie 2020, 14:55

problema este cit pot fi crzuti securistii din afaceri? sint atit de multi. viorel paunescu cistiga licitatia impotriva sharaton pentru intercontinental la nici 4 luni de la brambureala din 89. cum? de unde bani? capitalimsul salbatic roman era aruncat pe piata pentru a se regreta pina si falsul comunism. s-a reusit. dar pentru asta secu se imbogatea iar presedintii de tara isi batusera joc de acest popor adormit. ce treziti au plecat. sint cam 5 milioane pe timp de pace. si asta pe fondul cresterii datoriei de la zero lasat de pingelica pina la peste 100 de miliarde inprezent. vile se smecheri. case luate de la rapps pe nimc asa ca titi ionescu tiriac unde plateste o chirie modica. armata se compromitea si secu puncta. doar ca in secu sint multe agenturi care se lupta pentru putere. pe acest fond acest popor adormit de 30 de ani voteaza psd. nu ca ar trbui pnl plin de secu. cum sa crezi in pnl cind dorel catarama fost capitan de secu este finantator? sa traiasca ureea si mobila de la reghin. acest popor nu stie nimic la cele ce s-au intimplat. si atunci? usor de facut bani cu un popor multumit ca au casele platite si gasesc de mincare. si azi parca este ultima zi din viata lor la cum se maninca animalic. bun! dar domnul negoita mai are un frate smecher de smecher primar prin nustiu ce sector. au ccomplexul rin unde s-au petrecut multe ilegalitati strigate in strada chiar de suporteri. anturajul era unul prost care l-au si tradat. prunea? pai ...

 •  25 Ianuarie 2020, 13:36

de ce gigistii primi blatisti ai Europei vor sa inducă ca negoita face blaturi mai mari ca blatistul mondial gigi becali!! Chiar asa de ticalosi sunt!!?? O sa-i bata D-zeu pe toti!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează