FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, clubul cu cele mai multe propuneri din partea impresarilor » Un jucător crescut la Juventus Torino, recomandat „câinilor”

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 02:22 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 11:29

Vittorio Continella, 21 de ani, mijlocaș central, a fost propus roș-albilor, conform informațiilor GSP.ro, ca de altfel alți peste 20 de fotbaliști. Tânărul, ultima dată în campionatul cipriot, a crescut la juniorii lui Juventus Torino, piemontezul fiind liber de contract de la începutul lui 2024

Dinamo a rezolvat doar un singur transfer în mercato invernal, până în acest moment. ”Câinii” l-au transferat pe stoperul nord-macedonean Darko Velkovski, 28 de ani, internațional al țării sale, care deja a bifat o jumătate de oră în amicalul ce-a încheiat stagiul din Antalya, 2-6 cu Charleroi.

Trei informații-blitz de la Dinamo » O țintă ratată în mercato, alte două refuzate!
DINAMO
Trei informații-blitz de la Dinamo » O țintă ratată în mercato, alte două refuzate!

În schimb, roș-albii au intrat în posesia a zeci de CV-uri și au tratat pentru câțiva. A primit numeroase refuzuri, în alte situații mai așteaptă răspunsuri. Unul dintre ultimele nume propuse bucureștenilor este cel al mijlocașului Vittorio Continella, 21 de ani, care a devenit recent liber de contract.

Vittorio Continella i-a fost propus lui Dinamo

Mai exact, a încheiat angajamentul cu AEL Limassol, locul 9 în Cipru, în primele zile din 2024 și, între timp, nu și-a găsit un alt contract. Agenții săi l-au recomandat „câinilor”, propunerea a rămas activă. Piemontezul a început fotbalul la juniorii lui Juventus, apoi a trecut la Spezia și Torino, unde a încheiat junioratul.

În țara sa, a evoluat în liga a patra, înainte de a semna cu ciprioții de la Limassol în iulie 2022. Poate evolua ca mijlocaș, este box-to-box. În primul sezon în Țara Afroditei a dat randament, două goluri și un assist în 30 de meciuri.

150de mii de euro este cota italianului, conform transfermarkt

În schimb, în actuala stagiune a bifat doar 10 minute! Pe 16 septembrie 2023, 0-0 cu Omonia Nicosia. În rest, doar rezervă! În 12 meciuri a fost rezervă neutilizată, de patru ori a fost doar spectator. La AEL a fost coechipier cu ex-dinamovistul Jonathan Morsay.

VIDEO. Cum joacă Vittorio Continella, mijlocașul italian propus la Dinamo

Zeljko Kopic pregătește prima etapă, de la Ploiești, lovit de absența lui Dennis Politic

”Câinii” au revenit sâmbăta trecută în București și Zeljko Kopic pregătește la Săftica etapa inaugurală din 2024, cu Petrolul, la Ploiești. Din start, antrenorul croat, care a fost răcit în ultimele zile, pleacă din start cu un dezavantaj. Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lotului, Dennis Politic, este suspendat pentru cumul de cartonașe.

Kopic și oficialii lui Dinamo caută să mai producă măcar un transfer în această săptămână, după mai multe refuzuri. Potențialul nou venit nu ar intra în calculele pentru runda de pe stadionul ”Ilie Oană”, dar Andrei Nicolescu a promis, la revenirea în țară, că Dinamo se va întări în cel mai scurt timp.

6puncte a obținut Dinamo în mandatul lui Zeljko Kopic în L1, victorii cu FC Botoșani și cu FC Voluntari, în rest, alte două eșecuri, cu Sepsi și cu U Cluj

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Brazilianul care a revenit în România să lupte pentru play-off: ”„Ce mi-a plăcut cel mai mult? Sarmalele!” » Amuzat, a povestit câte poate mânca

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Că așa e-n fotbal! În urmă cu 10 ani i-a năucit, acum vechii rivali sunt amici. Imagini din Antalya la meciul FCSB

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (12)
istet10
istet10  •  17 Ianuarie 2024, 12:51
Postat de creeperno534 pe 16 Ianuarie 2024, 22:38

Sa respecti legea insolventei este teapa?

Sa profiti de legea aia stramba este intradevar teapa. Si cu siguranta este teapa faptul ca ddb i-a implorat pe jucatori sa nu depuna memorii , pt ca mai apoi sa declare insolventa si sa nu mai poata avea sanse sa-si recupereze banii. Asta e teapa in forma golaneasca.

creeperno534
creeperno534  •  16 Ianuarie 2024, 22:38

Sa respecti legea insolventei este teapa?

mirstelistu
mirstelistu  •  16 Ianuarie 2024, 18:33
Postat de Parintele.avacum.din.pipera pe 16 Ianuarie 2024, 14:57

Bă, prostănacule, așa sunteți voi steliștii. Tu nu ești prost destul, până nu ești și fudul! *** cu pământ în buletin! Ați devenit filozofi, ***!

Ce te deranjeaza prietene, faptul ca am zis adevarul sau ca echipa ta este un mocicoșag tepar care nu mai are ce cauta in prima liga de mult?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează