FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Directorul sportiv Dănciulescu, contestat de un fost acționar: "E dedicat, dar nu e bun pentru asta" + cum a băut cuplul N&D o sticlă de vin la un meci din Europa

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 12:43 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 13:26

Invitat la GSP Live, Vladimir Cohn – fost acționar și vicepreședinte al lui Dinamo – a dezbătut mai multe subiecte de actualitate din fotbalul românesc, problemele acestuia, și a criticat în termeni duri Federația Română de Fotbal. 

Fostul acționar crede că există o problemă majoră a cluburilor din Liga 1:

„O mare problemă în România este lipsa unor directori sportivi de calitate. Așa cum ai în Italia, Anglia, un director sportiv care îți face un plan pe 3-4 ani. Un director sportiv care creează o echipă, menține jucători. De ce semnează toate echipele jucători pe 4-6 ani? Asta este o perioadă în care el se poate concentra să formeze o echipă, cu un antrenor care stă 3-4 ani și așa mai departe. La noi nu există așa ceva. 

Directorii sportivi sunt într-o mare măsură cheia succesului la o echipă. Că te pricepi la fotbal, că știi să vorbești la o șuetă despre fotbal, că ai stat pe lângă antrenori, nu este suficient. Îți trebuiesc profesioniști adevărați”, a declarat Cohn la GSP Live. 

VIDEO Cohn vorbește despre problema lipsei unor directori sportivi profesioniști

Cu Dănciulescu am vorbit o singură dată în viața mea, probabil 30 de secunde. S-a întâmplat la un retur de meci, undeva prin Cupele Europene, și îi era foarte sete, a băut o sticlă de vin împreună cu Claudiu Niculescu. Atâta tot. Acum vreo 15 ani a fost asta. E un personaj foarte dedicat clubului, are relații bune cu jucătorii, dar nu e un manager sportiv.
 -Vladimir Cohn despre Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo

Cohn: „Gino știe mai mult fotbal decât toată Federația la un loc”

Tot la GSP Live, Cohn a vorbit și despre Federația Română de Fotbal, pe care o critică dur, și și-a exprimat aprecierea față de președintele LPF, Gino Iorgulescu. 

„Gino Iorgulescu știe mai mult fotbal decât toată Federația la un loc. Știe ce probleme sunt, ce trebuie făcut. Mă mir că Liga nu are o atitudine. Băiatul acesta, Justin, are o atitudine foarte bună «Domne, stai puțin, noi suntem Liga. Noi vă ținem Federația». Liga asta, așa cum e amărâtă, fără bani, ține și Federația în picioare. Federația nu ține Liga în picioare nici măcar cu doi lei. Implicarea FRF în campionatul profesionist este penibilă, derizorie. Sunt oameni care nu au nicio legătură cu fotbalul. Îmi place foarte mult Gino”. 

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live:

Planul fostului acționar Vladimir Cohn pentru ieșirea din criză a lui Dinamo: “Așa pot atrage cel puțin 3-4 milioane de euro”

Un fost campion cu Dinamo sare la gâtul lui Negoiță: „Asta nu e escrocherie?”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
1549514718702915
Sandu Daniel  •  19 Iunie 2020, 13:08

Bai nene nu mai aduceti purtatori de vorbire,mai lasatine cu chon baton si mai stiu eu cine daca era ceva de capul astuia cu fotbalul se vedea ceva ,o fi bun in afacetile lui dar mai ladatine cu sfaturi deastea, ca si baba de avea un c.i mergea la razboi ,sa fie clar odata pt totdeauna la DINAMO AU VENIT SA IA BANI NU SA INVESTEASCA DINAMO ESTE UNDE ESTE DATORITA LUI BADEA ,BORCEA CHON, SI TOTI CARE SE LAUDA CA AU BAGAT BANI , INAFARA DE TURCU ,DUMNEZEU SA-L IERTE CA LAU FRAIERIT ASTIA CUM AU VRUT ,FIIND SINGURUL CARE A BAGAT BANI ,ASTIA SUNT NISTE SPERTARI SI-AU LUAT IZECIT BANII INAPOI ,SI DINAMO ESTE FALIMENT ,CA SI ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  19 Iunie 2020, 22:53

De ce l-ati invitat pe gropar?

becail
becail  •  19 Iunie 2020, 14:25

Singurul sport pe care l-a facut Vova Cohn a fost boxul cu Venera Arapu. :))) Vorbeste sa se afle in treaba...de fapt sa-si faca publicitate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează