FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Discurs-manifest la stația arenei „Arcul de Triumf”: „Strigăm în numele a milioane de suporteri: FCSB este…” » Cine a „confiscat” microfonul

Articol de , - Publicat sambata, 22 iulie 2023 21:29 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 23:14

Florin Ghencea, crainicul celor de la FCSB, a susținut un discurs-manifest la stația arenei Arcul de Triumf înaintea derby-ului cu Dinamo. 

Cu Arena Națională rezervată pentru evenimente extrasportive și Ghencea interzisă de lupta dintre Gigi Becali și CSA, derby-ul FCSB - Dinamo a ajuns să se joace pe Arcul de Triumf, în fața unei audiențe de sub 7.000 de spectatori. 

VAR low-cost la FCSB - Dinamo! În ce condiții se transmite la TV Derby de România și de ce vor fi emoții la deciziile milimetrice
FCSB - Dinamo
VAR low-cost la FCSB - Dinamo! În ce condiții se transmite la TV Derby de România și de ce vor fi emoții la deciziile milimetrice

Mesaj-manifest înainte de FCSB - Dinamo 

„Puteau fi 30.000 sau 50.000 de suporteri în această seară. Sunt doar 7.000 de entuziaști care vor face o atmosferă specială. Ei pun pasiune în orice loc se adună pentru a-și susține echipa sau cauza pentru care luptă și în care cred. 

Suporterii ne arată că atunci când suntem uniți în jurul unui scop comun putem crea o atmosferă unică. Cu fiecare strigăt și fiecare ropot de aplauze suporterii demonstrează că jocul nu este doar despre rezultat. Este și despre bucuria de a fi împreună. 

A fi suporter înseamnă a fi parte dintr-o familie mare, care împărtășește aceeași dragoste și pasiune. Când simți energia și pasiunea suporterilor, realizezi că sportul sau evenimentul în sine este doar un pretext pentru o conexiune mai profundă între oameni. 

Ei demonstrează că într-o lume adesea divizată fotbalul unește. Ceea ce trebuia sa facă o haină militară prin esența ei o fac suporterii si pasiunea lor. Suntem uniți pentru că iubim aceste două culori. 

Suntem uniți pentru că dragostea noastră pentru echipă nu poate fi cenzurată de niciun contract sau clauză. Suntem uniți pentru că noi credem în Steaua noastră până la capăt. 

Strigăm și semnăm în numele a milioane de suporteri roș-albaștri: FCSB este…”, a spus crainicul Florin Ghencea, aștepând răspunsul fanilor.

VIDEO. Charalambous s-a enervat înainte de FCSB - Dinamo

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Marcel Ciolacu, în tribune la Derby de România! Ce a făcut prim-ministrul la Dinamo - FCSB și ce mesaj a postat în timpul meciului
FCSB - DINAMO
Marcel Ciolacu, în tribune la Derby de România! Ce a făcut prim-ministrul la Dinamo - FCSB și ce mesaj a postat în timpul meciului
New entry diseară la Derby de România! Cine trebuie să stopeze atacurile FCSB
DINAMO
New entry diseară la Derby de România! Cine trebuie să stopeze atacurile FCSB

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (47)
adytza77
adytza77  •  24 Iulie 2023, 14:46
Postat de John_Doe pe 23 Iulie 2023, 00:31

In studioul Digi, Lacatus a zis de cateva ori Steaua când se referea la FCSB. Toată lumea (inclusiv Talpan) știe ca FCSB e Steaua, doar ca unii nu vor sa recunoască, pentru ca ar rămâne fără banii de la stat.

Stai sa vezi cand o sa folosim numele de FCSB STEAUA.CRAPA DE NERVI TALPAN SI TURMA DE CLONE.NU AU CE SA FACĂ.

adytza77
adytza77  •  24 Iulie 2023, 14:42
Postat de fecesebeNuESteaua pe 23 Iulie 2023, 09:01

Nu toata lumea stie ca fecesebe e Steaua, numai cei care habar nu au ce a insemnat Steaua, adica "fake" suporteri, de 3-la-leu, aia jinduiesc dupa a stea, tot dinaia fake inventata de jiji ***. Adevarata Steaua se va vedea cand revine in primul esalona, ia campionatu, vin jucatori si echipe tari din Europa si va reveni atmosfera autentica Steaua. Cum zice si Tudorel Stoica, fecesebe nici macar nu exista! O aberatie oiereasca!

tu nu ai idee despre ce vorbesti.cand multi din vechea armata ultra condusa de jean sau cei din peluza sud mergea cu da domne si mie la becali era bine.sa nu incerci sa ma contrazici ca nu ai cum.am fost acolo si stiu ce zic.cand eu vedeam super golul regretatului Didi Prodan din meciul de Champions League cu Glasgow Rangers multi dintre voi mucosilor teribiliști va incaltati cu sosetele pe dos.VOI VORBITI DIN AUZITE RECUM BABELE LA TARA.ASA CA:CIOCUL MIC SI JOC DE GLEZNE.FCSB A FOST,ESTE SI RAMANE STEAUA BUCURESTI.FOREVER.

Ostas
Ostas  •  23 Iulie 2023, 17:07
Postat de forumeer pe 23 Iulie 2023, 16:02

Clonatii vorbesc despre 30.000 sau 50.000 de oameni, dar ei sunt 5.500 la un meci cu dinamo :)))))))))). Asa, ca idee, au fost 17.000 de STELISTI cu dinamo, in B.

Clone sunteți voi *** o echipă înființată că va tăiat Becali chiria și utilitățile din Ghencea și *** A fost nevoită să plătească utilitățile, în 2013 s-a întâmplat aceasta! Și vezi că poae rămâneți și fără numele Steaua este de ajuns ca fostul Ministrul al Apărării să vină la proces și să spună că el a dat ordin să se privatizeze Steaua!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează