FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 1-2

Doi dinamoviști au fost printre cei mai slabi de pe teren » Ce "câini" au impresionat în meciul cu Astra

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 08:52

Dinamo s-a impus pe terenul Astrei, 2-1, la capătul unui meci foarte bun făcut de echipa alb-roșie, care a urcat pe locul 3.

Cel mai bun om al meciului a fost Rivaldinho, cel care a dat un gol și o pasă de gol. Atacantul brazilian a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor. Și Cerniauskas și Dielna au impresionat prin evoluția lor și a fost notați cu 7.

Cei mai slabi jucători dinamoviști au fost Steliano Filip și Patrick Petre. Aceștia au avut evoluții șterse și au primit nota 5. Cel mai slab jucător al meciului a fost Nicoară, care a jucat 46 de minute și a fost notat cu 4.

Contra a primit nota 8, în timp ce Șumudică a primit 5.

810425 astra dinamo 1 2

CIFRELE MECIULUI

Astra Parametru Dinamo
46%  Posesie 54%
4 Cornere 6
13 Șuturi la poartă 13
7 Șuturi pe poartă 7

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
bradut
bradut  •  11 Aprilie 2017, 11:33

Mahanglu - minim 7. Iar Petre cu 5-ul ala.....supraevaluata nota....

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Aprilie 2017, 10:34

Un meci mare al echipei ce este castigatoarea morala a acestui campionat. Daca nu erau arbitrii in tricouri FCSB, FCD1948B ar fi fost pe primul loc, cu cel putin 16 puncte avans si ar fi primit titlul dupa stralucita victorie de aseara. Suntem peste FCSB, ba chiar si peste FCB, MU, NATO sau SMURD, si ca joc si ca lot. Smeritu' baleste la jumatate din echipa noastra de baza, in primul rand la Steliano, Patrick, Nistor, Maslina si-l cauta disperat pe Vali Costache, eroul de la Botosani...

chris_bu67
chris_bu67  •  11 Aprilie 2017, 10:14
Postat de mariuss72 pe 11 Aprilie 2017, 10:07

Cred ca trebuie sa joace cu Nistor la mijloc, impreuna cu Busuladzic. Aseara s-a vazut imediat diferenta dupa ce a intrat Nistor, Petre in continuare nu merge, e haotic, nu are niciun pic de disciplina in teren. Hanca e in scadere evidenta, sper sa-si revina in curind. Singurul care joaca constant prost de ceva vreme e Filip, eu cred ca ar trebui dat urgent daca se iveste vreo oferta.

Într-adevăr Nistor și Busu ar trebui folosiți titulari.Vreau să mă baleg măcar virtual pe scooterii de *** *** și pe banii urât mirositori ai șefului de strungă.Forza DINAMO!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează