FOTBAL  »  Superliga  »  ACHITARE

Dragomir, ofertat de trei echipe din Liga 1: "Plecați dracului de aici, n-am nevoie de voi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 10:35

Dumitru Dragomir (72 de ani) a fost achitat ieri de Curtea de Apel, după ce în primă instanță primise 7 ani de închisoare în dosarul în care era acuzat de evaziune, delapidare și spălare de bani.

Fostul șef de la LPF răsuflă ușurat acum și spune că a primit primele oferte pentru a conduce echipe de fotbal din primul eșalon.

"Am avut viața un chin în ultimii 12 ani. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat telefoane și mesaje. Foarte multă lume mă iubește. Sunt 4-5 cluburi care m-au sunat astăzi: două din liga 2 şi trei din prima ligă.

Mi-au zis că îmi dau mână liberă, tot. Nu vreau să aud. Plecaţi dracului de aici, n-am nevoie de voi. Fotbal e egal pușcărie. Nu vreau să mai aud de fotbal", a declarat Dragomir la TV Telekom Sport.

PENTRU CE ACUZAȚII A FOST ACHITAT 

CONTEXT: După patru amânări succesive, Curtea de Apel București a anunțat azi verdictul definitiv în dosarul în care, în primă instanță, fostul șef al LPF primise o condamnare la 7 ani cu executare, din partea Tribunalului București, pentru spălare de bani și evaziune fiscală. Este vorba despre cazul drepturilor TV 2011-2014, în care judecătorii de la Tribunal au dictat și pedepse complementare: interdicția de a activa timp de 5 ani în fotbal ca președinte de club sau asociație și de a fi ales într-o funcție publică, ambele operabile după ispășirea condamnării.

Mâine vine prima sentință în "dosarul RCS/RDS"

Fostul șef LPF mai e acuzat în prezent de luare de mită și complicitate la spălare de bani în "dosarul RCS/RDS". Consorțiul de firme a câștigat în 2008 licitația pentru drepturile TV pe perioada 2008-2011 (101.150.000 euro inclusiv TVA), iar, potrivit procurorilor, "Dragomir a solicitat reprezentanților companiei de televiziune să intre într-un parteneriat de afaceri cu o firmă pe care acesta o controla".

Astfel, din 2009, complexul de săli de evenimente "Crystal Palace Ballrooms" ar fi fost finanțat de RCS/RDS printr-un contract în urma căruia o societate a lui Dragomir a încasat 1,7 milioane de euro. Dosarul se află pe rolul Tribunalului București, cu termen de pronunțare poimâine, pe 15 noiembrie. Nu va fi o soluție definitivă.

Citește și: Dumitru Dragomir a fost ACHITAT de Curtea de Apel, după ce în primă instanță primise 7 ani cu executare! » Mitică, în lacrimi după verdictul definitiv: "Nenorociții m-au ținut numai în procese!" 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează