FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Un fost fotbalist de la Craiova intervine categoric în scandalul FCU - CSU: „Ai cui sunt acei 25.000 de suporteri care aplaudau și aveau orgasm?”

Dragoș Firțulescu consideră echipa lui Mititelu ca fiind Universitatea Craiova +31   FOTO
Dragoș Firțulescu consideră echipa lui Mititelu ca fiind Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 07:00

Dragoș Firțulescu (31 de ani), fost mijlocaș la Universitatea Craiova, a vorbit la GSP Live despre conflictul din Craiova, cel dintre echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, și echipa lui Mihai Rotaru, CS U Craiova. 

Firțulescu și-a început cariera de fotbalist la Craiova, unde a trecut de la juniori la echipa mare. În total, a adunat 51 de meciuri, FC U fiind echipa la care a jucat cele mai multe meciuri. 

„Nu mă deranjează echipa CSU, nu am nicio treabă, au făcut niște lucruri senzaționale. Au făcut un stadion frumos, dar am înțeles că FCU nu poate să joace acolo. E normal să fie ceva orgolii pentru că Adrian Mititelu a văzut că vine cineva și îi ia emblema, culorile și îi zice «Hai gata, asta nu mai e Craiova». 

Păi, cum, domne’, «asta nu mai e Craiova?». Eu nu am jucat acolo? Florin Costea nu a dat gol cu Dinamo? Suporterii ăia, care s-au ridicat 25.000 și au început să aplaude și aveau orgasm...ăia nu mai sunt ăia suporterii care au fost la meciul ăla?

Niște bazaconii pe care eu nu le-am înțeles niciodată. Asta e Craiova la care am crescut eu (n.a. - FC U Craiova), la care am copilărit, unde ne-am petrecut cei mai mulți ani din viață. Am iubit-o, o iubesc și cu ea rămân”, a spus Firțulescu, la GSP Live.  

1 golîn 51 de meciuri a reușit Firțulescu la FC U Craiova, pentru care a evoluat între 2006 și 2011

VIDEO Firțulescu vorbește despre conflictul FCU - CSU Craiova

Cariera lui Dragoș Firțulescu, în imagini

+27 FOTO

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Ce i-a făcut Mititelu lui Mihai Costea pentru că nu a mers la stomatolog: „Când îmi amintesc, îmi dau lacrimile de râs”

Ștefan Bărboianu, 4 povești haioase din carieră » Ce i-a făcut Mititelu în benzinărie după ce a semnat cu Dinamo + cum a luat Pulhac un fotbalist la palme

Citește și:

Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Superliga
Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Campionate
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (40)
198939213804366
Adrian Addryano  •  23 Mai 2020, 16:34

Bravo Firtzo.Clona de la Mogoșoaia fără istorie și palmares înființată ilegal în anul 2013 din ordin politic, băgată ilegal direct in liga a doua este rușinea fotbalului.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Mai 2020, 10:47

Pfff! A lămurit Firțulescu problema. Gata, de mâine CSU se desființează! De ce nu l-or fi întrebat de la început pe Firțulescu?! Totul trebuia să fie foarte clar la nivel de Senat al Universității: fraților, chemați-l pe Firțulescu și întrebați-l, să știm unde ni-s palmaresul și culorile, să nu facem vreo gafă! Cel mai rău o să pice Sorinaccio, care o să se apuce să-și mâzgălească singur gardul cu măscări, dându-și seama că a trăit în confuzie! Un popor care n-are firțulești, se cheamă că e degeaba!

10207202405083487
Nanu Daniel  •  23 Mai 2020, 10:26

Ati facut din jurnalism o unealta aflata la cheremul vostru, impartialitatea, onestitatea sunt cuvinte desuete. Va permiteti sa urati, sa mintiti, sa interziceti. Diriguiti publicul slab informat si educat catre zone periculoase ale spiritului si comportamentului uman. Minimalizati ceea ce este important, scoateti in evidenta nimicurile, indesati subiecte si perceptii ...sa intre, sa intre cu forta. Transformati minoritatea in majoritate.... Sunteti precum comunistii in '47. Rusine, bai !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează