FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

VIDEO + FOTO Întrebarea sfâșietoare pe care Dragoș Iancu a repetat-o pe patul de spital: „Greu de descris ce vedeam în ochii lui”

Dragoș Iancu pe patul de spital. sursa foto: Facebook FC Hermannstadt +16   FOTO
Dragoș Iancu pe patul de spital. sursa foto: Facebook FC Hermannstadt

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 00:13 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 08:17

Dani Coman, președintele celor de la Hermannstadt, a oferit detalii despre starea lui Dragoș Iancu (20 de ani), tânărul mijlocaș care s-a ales cu piciorul fracturat în urma unei intrări a lui Vali Țicu, în remiza 0-0 cu Petrolul. 

Dragoș Iancu a suferit o fractură deschisă la glezna stângă. Mijlocașul a fost transferat de urgență la un spital privat din București. Luni dimineață va fi operat. Dani Coman a oferit informații cu impact emoțional legate de starea tânărului fotbalist.

Valentin Țicu e atacat de oficialii lui Hermannstadt: „Să meargă la prășit! Suspendare pe viață pentru că l-a rupt pe Dragoș!”
PETROLUL - HERMANNSTADT 0-0
Valentin Țicu e atacat de oficialii lui Hermannstadt: „Să meargă la prășit! Suspendare pe viață pentru că l-a rupt pe Dragoș!”

Dani Coman, dezvăluire sfâșietoare de pe patul de spital: „Dragoș m-a întrebat dacă mai poate juca fotbal”

„Din păcate nu este foarte bine. Este internat în spital, l-am adus la București. Mâine dimineață va fi operat. Atunci vom ști mai mult despre ce are. Are o fractură deschisă, nu știm exact dacă tibie-peroneu. Dar va fi o operație complicată.

Îl va opera domnul doctor Dinu Gabriel. Vreau să îi mulțumesc că a venit de acasă să îl vadă, să îl evalueze. A fost extraordinar. Să vii duminică seară de acasă... sunt doctori cu suflet pe care îi apreciez. Acum am plecat de la el de la spital.

Într-o jumătate de oră, Dragoș m-a întrebat de cel puțin 10 ori dacă mai poate juca vreodată fotbal. I-am spus că da, că este tânăr, că își va reveni. I-am povestit și situația mea, că mi-am revenit mereu.

E greu de descris ce vedeam în ochii lui. Din ce am vorbit cu domnul doctor Dinu, va juca fotbal în continuare. A mai efectuat astfel de operații și promite că va juca fotbal în continuare. Sunt ligamentele rupte la gleznă, totul deschis. I s-a spart pielea”, a spus Dani Coman la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Întrebarea sfâșietoare pe care Dragoș Iancu a repetat-o pe patul de spital: „Greu de descris ce vedeam în ochii lui”
Dragoș Iancu pe patul de spital. sursa foto: Facebook FC Hermannstadt

După miezul nopții, FC Hermannstadt a publicat o fotografie cu Iancu pe patul de spital, însoțită de mesajul: „Dragoș va fi bine! A primit îngrijiri medicale la o clinică din București și în această dimineață va fi operat. Vă mulțumește tuturor pentru mesaje!”.

FOTO. Atenție, imagini șocante! Dragoș Iancu a suferit o fractură deschisă în Petrolul - Hermannstadt, după intrarea lui Țicu

Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
FOTO: SportsPictures
Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
+12 FOTO

„Am fost în vestiar la Petrolul, l-am văzut pe Țicu cum plângea. Nu a avut nici cea mai mică intenție. E adevărat a făcut un fault grosolan, dar nu a avut intenție. La cum s-a comportat în vestiar, sunt ferm convins că nu a avut nicio intenție. Chiar suferea. Dar trebuie să înțelegem că astfel de intrări pot termina cariera unui jucător. Pot termina viața unui om! Să sperăm că toate lucrurile vor decurge normal
- Dani Coman, președinte Hermannstadt

VIDEO. Accidentarea groaznică suferită de Dragoș Iancu în Petrolul - Hermannstadt

Citește și alte știri din Superligă: 

Basarab Panduru a numit omul meciului din Sepsi - FCSB 2-5: „Ce bine joacă!”

Charalambous a venit vesel la interviuri, dar o întrebare l-a făcut să își iasă din fire: „Ce e asta?! Am obosit!”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (22)
gigimarga2
gigimarga2  •  25 Septembrie 2023, 17:00
Postat de gicab pe 25 Septembrie 2023, 09:24

Eu zic ca minim 5 luni nici nu o sa calce in acel picior

Va calca in el in maxim 45 zile. Dupa vrep 3 luni isi va s oate tija . In rimavara la inceputul sezonului va fi apt

iopanet
iopanet  •  25 Septembrie 2023, 15:07
Postat de vivi.napoca1_ pe 25 Septembrie 2023, 09:27

CFR și Kovacs sant de vina ! Acum pina când trebuie suspendat acest " măcelar " ,pana la Paști sau pe viata etc !? Va luat valul după acel meci dar uite ca soarta te aduce cu picioarele pe pământ! Vedeti- va birna din ochi proprii și elefantul din încăpere!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn_7
Catalynn_7  •  25 Septembrie 2023, 12:18
Postat de gicab pe 25 Septembrie 2023, 09:23

Țicu trebuie suspendat din activitatea fotbalistică, cu încetarea plății salariilor prin decizia LPF/FRF, pana ce victima revine pe teren…sunt prea multe faulturi doar pentru a arata cine e șeful in acea zona ori faulturi pentru a intrerupe jocul, înțeleg sa îl atingi la picior fără sa vrei dar când exista intenție ar trebui minim galben… ori poate precum la handbal…dar nu doua ci 10 minute eliminare. Ticu este posibil sa ii fi distrus viața acestui jucător… accidentat și fara banii din fotbal pătește precum Vasile Ardeleanu, probabil nici soție nu are

Oare din cauza asta fundașii lu Sepsi efectiv “valsau” in careu în jurul fcsbistilor aseară!? Și tot au încasat un 11m … Până la urmă, fotbalul rămâne un sport de contact, bărbătesc, care din păcate implică și riscuri, dar asta îl și face mai interesant, îți dă adrenalină. Sunt într-adevăr jucători care intră extrem de dur și la intimidare, aceștia ar trebui eliminați, de acord!, dar intrarea lui Țicu chiar nu a fost una “criminală” ci o “alunecare” terminată prost. Dacă FIFA/UEFA doresc, pot pur și simplu “criminaliza” acest procedeu (gen ai băgat alunecare iei roșu direct), și asta e. Ce spui tu cu “intensitatea” e chestie subiectivă și greu de cuantificat de arbitru, eliminăm pur și simplu alunecările si gata!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează