FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Nu pot să zic că am aşteptat cu nerăbdare această ofertă” » Prima reacție a lui Nedelcu după plecarea de la FCSB + ce spune de Jocurile Olimpice

Dragoș Nedelcu / Sursă foto: Imago Images
Dragoș Nedelcu / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 10:01 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 10:32

Dragoș Nedelcu (24 de ani) s-a despărțit temporar de FCSB. Fotbalistul a luat calea Germaniei, fiind împrumutat la Fortuna Dusseldorf, iar la plecare a vorbit despre absența sa de la Jocurile Olimpice.

Fortuna Dusseldorf, locul 5 în ultimul sezon din liga a doua germană, a transmis recent o propunere pentru împrumutul lui Nedelcu pentru un sezon. Germanii plătesc un milion de euro în vara anului viitor, în situația în care prestațiile lui Dragoș vor fi pe măsura așteptărilor. Becali a refuzat inițial oferta, dar la insistențele jucătorului și-a dat acceptul.

Dragoș Nedelcu: „Îmi doream enorm să particip la Jocurile Olimpice”

„Am considerat că este o oportunitate pentru mine să mă dezvolt ca fotbalist şi ca om. Nu pot să zic că am aşteptat cu nerăbdare această ofertă, am vrut să fie bună pentru mine. Şi cluburile au ajuns la o înţelegere. 

Nu mă aşteptam să fie atât de rapide negocierile. Îmi doream enorm să particip la Jocurile Olimpice, dar asta a fost situaţia. Mi-au zis din start că asta este dorinţa lor şi nu am avut ce să fac. Nu mă adaptez într-o zi. E prima oară când părăsesc ţara. Domnul Becali nu mi-a transmis nimic. Nu am vorbit cu nimeni. Merg la un club de tradiţie din Germania şi e normal să fie presiune”, a mărturisit Nedelcu, potrivit digisport.ro

Dragoș Nedelcu, împrumutat de FCSB în Germania

Gigi Becali a cedat până la urmă și l-a lăsat pe Dragoș Nedelcu să plece de la FCSB. Așa cum GSP a anunțat în exclusivitate joi seară, Fortuna Dusseldorf este echipa care îl va împrumuta pe mijlocașul defensiv timp de un sezon

Divizionara secundă din Germania nu i-a permis să meargă la Jocurile Olimpice, așa că Nedelcu a părăsit în această seară cantonamentul.

Dragoș Nedelcu ratează Jocurile Olimpice de la Tokyo

Dragoș Nedelcu  a părăsit cantonamentul reprezentativei U23 a României. Selecționerul Mirel Rădoi (40 de ani) mai are 21 de jucători în lotul pentru Jocurile Olimpice.

Mirel Rădoi a avut mari probleme în alcătuirea lotului pentru Jocurile Olimpice. Selecționerul continuă să primească vești proaste. Dragoș Nedelcu, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din lot, a plecat spre Germania. Despărțirea de „tricolori” a fost una emoționantă. 

3 mijlocași defensivia convocat Rădoi în lotul pentru Jocurile Olimpice: Nedelcu, Marius Marin și Tudor Băluță. Mirel avea în plan să-l folosească pe jucătorul FCSB-ului ca fundaș central, pe un post pe care el a mai jucat și la club

VIDEO De ce a refuzat Andrei Dumiter transferul la FCSB! A recunoscut tot: ”Am fost aproape să semnez”

Citește și alte știri de actualitate:

ANALIZĂ GSP Alt sezon, același paradox nefast pentru FCSB: mereu favoriți, întotdeauna pierzători

Mirel Rădoi a mai pierdut un jucător din lotul pentru Jocurile Olimpice! A plecat să semneze cu noua echipă

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează