FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA

Dragoș Săvulescu, reacție grosolană la adresa reporterilor Libertatea: „Ați preluat ca maimuțele știrea! M-am prezentat în fața autorităților”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2020 17:49

Dragoș Săvulescu, fostul investitor al clubului Dinamo, a transmis un mesaj agresiv din Italia. 

  • CONTEXT: Dragoș Săvulescu a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, în același dosar în care au fost trimiși în spatele gratiilor Radu Mazăre și Cristi Borcea, dar trăiește fără griji în Italia, într-o vilă de lux, alături de soția sa, Angela Martini (34 de ani), fostă Miss Univers Albania.

În urmă cu două zile, soția lui Dragoș Săvulescu a postat un mesaj sfidător la adresa oamenilor aflați în izolare pe fondul pandemiei de coronavirus. Fostul finanțator al lui Dinamo a reacționat după ce postarea a devenit virală. 

Săvulescu: „S-a decis punerea mea în libertate”

„Nu e vorba de nicio sfidare, așa cum în mod tendențios interpretați voi! Nu e decât un video și un mesaj amuzant, SCRIS DE EA, LA SINGULAR, DIN PARTEA EI, NU DIN PARTEA MEA!!!

Cum vă permiteti să scrieți, să inventați și apoi să preluați între voi ca maimuțele, unii de la alții, o știre ireală, nefăcând altceva decât să creați și să atrageți asupra mea ură din partea oamenilor?? În ciuda faptului că nu vă convine, situația mea este clarificată, nu sunt niciun fugar, am intrat în legalitate deplină încă din luna ianuarie, când m-am prezentat în fața autorităților italiene și IMEDIAT (nu după o săptămână așa cum aberați voi!), s-a decis punerea mea în libertate, fără absolut nicio restricție!!”, a scris Dragoș Săvulescu pe facebook. 

Dragoș Săvulescu, liber în Italia

Fostul acționar al lui Dinamo are o situație legală complicată. Săvulescu se predase pe 13 ianuarie la Napoli, după ce în februarie 2019 fusese condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de plaje, alături de fostul primar al Constanței Radu Mazăre, și de ex-acționarul lui Dinamo Cristi Borcea. Ulterior, pe 25 ianuarie a fost eliberat, iar judecătorii din Peninsulă nu i-ar fi impus restricții și nici nu l-au obligat să achite vreo cauțiune.

Ministerul Justiției a oferit astăzi informații despre situația lui Dragoș Săvulescu.

VIDEO / Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre Dragoș Săvulescu: 

FOTO Ministerul Justiției reacționează după ce a văzut cum se distrează Dragoș Săvulescu într-o vilă de lux cu o fostă Miss Univers!

Un fost acționar al lui Dinamo, declarații dure din Italia: „România a fost inundată de persoane din zonele roșii. Sunt interese electorale la mijloc”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
1622475914635973
Coco Cocos  •  14 Iunie 2020, 08:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156162893436307
Johny English  •  14 Iunie 2020, 02:43

Deci Savulescu a ajuns la Napoli, liber de contract, sa inteleg... Dar chiar si asa, nu cred sa-l pastraze italienii....)))))

10156162893436307
Johny English  •  14 Iunie 2020, 02:39
Postat de Rtl Design-haine pe 13 Iunie 2020, 22:56

pai vino in romania daca ai tupeu :))))))))

Pai nu vine, ca are tupeu!))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează