FOTBAL  »  Superliga  »  MODERNIZARE STADION

Duckadam, atac fără menajamente la Armată: "Le ce le trebuie stadion? Oricum, nu va avea bani să-l întrețină, Ghencea e în paragină de doi ani"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 22:28

Helmuth Duckadam, președintele de onoare al FCSB, crede că Armata nu va avea forța financiară necesară să întrețină un nou stadion, în eventualitatea în care arena din Ghencea va fi modernizată. 

"Vreau să se facă stadioane, dar să treacă în administrația municipalității. Armata nu avea nevoie de stadion, cum nu are nevoie nici BNR nevoie de stadion în buricul Bucureștiului. Aceste stadioane ar trebui să treacă la municipalitate, care poate să le întrețină și să le administreze.

Eu întreb: cine o să joace în Ghencea? CSA Steaua nu poate. Cum să joace în Liga a 4-a pe un asemenea stadion? Poți, dacă poți să-l întreții.

Armata are treburile ei. Nu le trebuie stadion, că nu o să aibă bani să îl întrețină. Ghencea este în paragină la ora actuală. De doi ani de zile de cine a fost întreținut? De Armată.

Nu au fost în stare să întrețină acest stadion, d-apoi unul nou. Hai, să fim serioși", a tunat Duckadam, la TV Digi Sport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
babahuda
babahuda  •  12 Aprilie 2017, 23:41

NU LA INTREBAT NIMENI DACA EL ARE BANI SA INTRETUINA MASINA PRIMITA MISTA ?!SAU CADOU CUM SPUNE EL DACA EL NICI BANI DE BENZINA NU ARE ..CEL UTE GRIJA DE ALTII .MAI BINE IL INTREABA PE STAPANUL LUI DACA RAMAN TOT NOMAZI ..DACA VREODATA VOR AVEA SI EI STADIONUL LOR PRORIU UNDE LA INTRARE SA SCRIE FSCB ..NU AM VAZUT NICI FULARE ,NICI INSIGNE CU FCSB PRIN TRIBUNE LA SIMPATIZANTII GIGISTI ..MACAR EL SA POARTE O INSIGNA CUM PURTAU NORD COREENII CU KIMIR SEN ..DACA TOT IL APLAUDA SI IL ADULEAZA PE STAPAN ..CE GRIJA ARE DUCAKENT FOSTUL VAMES CARE DEVIZA LUI IN VAMA ERA ,KENT MAI VII,CU HAINE CU SUTE ,PESTE CAT TIMP ?!ACUM IL UTERESTE GRIJA CE FACE ARMATA CU BAZA SPORTIVA ?MA MIR CA NU SE INTREABA CE FACE BECALI CU CHILOTII CARE NU-I MAI POARTA ,POATE LUI II TREBUIESC ?! CINE STIE ..

adriann_
adriann_  •  13 Aprilie 2017, 00:59

Numai un cioban puscarias putea fi in stare sa faca o *** batrana sa se *** in halul asta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ag2000
ag2000  •  13 Aprilie 2017, 00:48

Rau am ajuns, pe orice site de sport intri ,dai peste trei-patru articole pe prima pagina scrise de *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează