FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam nu-l iartă pe Florin Talpan! Președintele FCSB, ironii pe Facebook la adresa Armatei

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 21:13

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, continuă războiul deschis cu Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua care a anunțat că după ce a înaintat un memoriu împotriva Academiei Rapid, o va reclama pe FCSB la UEFA.

Duckadam ironizează Armata Română pentru faptul că își cheltuie banii pe procesele înaintate de Florin Talpan, pe care se plânge că îl vede foarte des în aparițiile publice.

"Daca Armata Romana, prin reprezentantul ei, col. Talpan, isi permite sa se judece cu AMFB, FRF, LPF, UEFA, FIFA, si probabil, in curand, si cu Rapid Bucuresti, inseamna ca, eforturile acestei tari, de a aloca 2% din PIB Armatei, au fost eficiente.

Din pacate, traim vremuri in care se vorbeste mai mult de ,,vedeta" Talpan, decat de Simona Halep. Haideti sa pastram ce a mai ramas bun in tara aceasta, caci de distrus, am distrus destul in ultimii 28 de ani", a scris Duckadam pe Facebook.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
alex_1973
alex_1973  •  03 Iunie 2018, 09:12
Postat de andy_2008 pe 03 Iunie 2018, 07:49

Bravo Duckadam ,unde au fost armata si marele Talpan timp de 14 ani???? Vor sa promoveze in liga a 4 a prin proces bine ca nu le declara razboi celor de la Rapid,urat foarte urat.

Încă o data dovedești cât ești de penibil.Rapid nici măcar nu exista în acte plătește închirierea numelui și a marcii.Dar unia ca tine care vorbește gura fără sa știe ce spune nici măcar nu i se poate cere ceva.Informează te înainte sa spui prostii din dorința de a jigni pe cineva

andy_2008
andy_2008  •  03 Iunie 2018, 07:49

Bravo Duckadam ,unde au fost armata si marele Talpan timp de 14 ani???? Vor sa promoveze in liga a 4 a prin proces bine ca nu le declara razboi celor de la Rapid,urat foarte urat.

alexyulyan
alexyulyan  •  03 Iunie 2018, 00:16

Penibil, Dukadam profita de respectul pe care il poarta cei de la clubul Steaua, neratand nici o ocazie sa atace acest club care l-a facut sa fie cineva.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează