FOTBAL  »  Superliga  »  DISTINCȚIE

Duckadam se revoltă: "N-am primit titlul de cetățean de onoare al municipiului București, stați liniștiți!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 21:20

Consiliul General al Capitalei anunța la finalul anului trecut că Helmuth Duckadam a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului București", însă fostul mare portar neagă acest lucru.

Președintele de imagine de la FCSB a scris pe contul său de Facebook că n-a primit niciodată această distincție.

"În decembrie 2017, toată mass-media anunța că Helmut Duckadam va primi titlul de Cetățean de onoare al municipiului București. Imediat, au apărut destui contestatari (din invidie, din răutate, ce mai contează). Azi, vreau să-i liniștesc pe toți. Nu am primit acest titlu și nici nu am fost contactat vreodată de cineva în acest sens", a scris Duckadam.

Pentru cele patru penalty-uri consecutive apărate în fața Barcelonei, Duckadam a intrat și în Cartea Recordurilor, iar în 2008 a fost decorat cu Ordinul Meritul Sportiv pentru rolul avut în câştigarea Cupei Campionilor Europeni de Steaua, în 1986.

Duckadam, 58 de ani, a evoluat pentru Steaua din 1982 până în 1986, când a fost nevoit să se retragă la doar 27 de ani din cauza unei operații suferite la brațul drept, pentru vindecarea unui anevrism.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
1603333626579973
Mircea Deca  •  22 Februarie 2018, 13:21

ca sportiv ,merita titlul...........dar ca om ............................

1662531363757775
Adrian Dorin  •  22 Februarie 2018, 10:51

STATUI.., RENTE VIAGERE.., OAMENI DE ONOARE.....NISHTE *** SI NISHTE OAMENI DE OROARE ..NESIMTZIRE MAXIMA......ROMANIA VA DAT ; CASA , MASA , SALI DE ANTRENAMENT , TRANINGURI , ADIDASHI , CANTONAMENTE , BAI..MULTZI MULTZI BANI.....VOI CHIAR ATAT DE NESIMTZITZI SUNTE-*** SA NU MERITE TZARA ASTA SI SUPORTERI MACAR OARECE INDARAT..?? HAGI A FACUT ACADEMIE..? A FACUT-O TOT PENTRU EL....N-ARE NICI O TREABA CU...CE I-A DAT RMANIA LUI SI VOUA TUTUROR " MARI CAMPIONI "..NOI V-AM FACUT MARI CAMPIONI.....NOI AM MUNCIT SA AIBA TZARA BANI SA VA IMBRACE SI PLATEASCA....SI TRIMTA LA..OLIMPIADE..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  22 Februarie 2018, 09:13

Bai ziaristule sa știi și tu ca nu au fost penalty URI ci lovituri de departajare de la 11 m

Vezi toate comentariile (7)
Comentează