FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

După ce i-a luat locul la Astra, Mulțescu îi explică lui Măldărășanu: "De-asta ai fost dat afară"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 20:18

Marius Măldărășanu (43 de ani) a fost demis ieri de Astra, după 0-0 sâmbătă cu Voluntari acasă, fiind înlocuit cu Gigi Mulțescu (66 de ani), cel care a pregătit echipa și în play-off-ul sezonului trecut.

În timp ce Măldărășanu a insistat că nu a primit nicio explicație pentru demitere,  înlocuitorul lui pe banca Astrei a prezentat azi cauzele care au dus la debarcarea fostului mijlocaș rapidist. 

"Am înțeles că problemele cu Măldărășanu au venit după rezultatele de egalitate cu echipe accesibile. Era o anumită supărare din cauza asta. Acum vor veni meciuri foarte grele.

N-am fost tratat rău la Astra, nici în timpul mandatelor anterioare, nici după. Nu am semnat încă. Mâine (n.r. marți), dacă ne ajută Dumnezeu, semnăm", a declarat Mulțescu la TV Digi Sport.

Astra e pe 4 în Liga 1, cu 11 puncte, fiind singura echipă neînvinsă în această ediție. Giurgiuvenii au acumulat însă nu mai puțin de 5 egaluri: 1-1 cu Sepsi, 1-1 cu Poli Iași, 1-1 cu FC Botoșani, 1-1 cu Dunărea Călărași și 0-0 cu FC Voluntari. 

"Ca obiective avem play-off-ul, locurile 1-3 și eu am zis și Cupa. Așa am făcut și la Craiova, mi-am autopropus-o, vreau performanța asta. Nu-mi place mediocritatea"
Gigi Mulțescu

"Îl cunosc de mult pe Gigi Mulțescu și sunt sigur că se va descurca la Astra. Dar nu e normal ce se întâmplă cu Măldărășanu. De-aia suntem unde suntem, adică la pământ"
Claudiu Niculescu, antrenor

Vezi și:  EXCLUSIV Măldărășanu, dat afară de la Astra! Antrenorul a oferit prima reacție: "Nu aveam cum să accept ce mi-au propus șefii"

Citește și:

Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”
Superliga
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!

Ignorat de Ceferin, Răzvan Burleanu a avut o companie stelară la „oficială” » Cum a fost surprins șeful FRF la Germania - Scoția


Comentarii (15)
592354987828798
Leo Messias  •  04 Septembrie 2018, 08:33

Sa te vedem pe tine balbaitule! In Romania ai fost DOAR antrenor de rezerva! Oare de ce ai plecat la fiecare final de mandat?!

amicu
amicu  •  04 Septembrie 2018, 06:12

Acum își pregătește scuzele cu asta *acum urmează meciuri grele". De multe ori meciurile grele sunt contra echipelor "accesibile". Nu știu până când stă Dani Coman sa se mânjească la aceasta echipa

amicu
amicu  •  04 Septembrie 2018, 06:10
Postat de rocky2 pe 03 Septembrie 2018, 23:27

Maldarasanu daca avea ceva in cap, pana la 43 de ani ar fi aratat!

Dar tu de ce vorbești fara cap?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează