FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Echipa lui Mihai Rotaru, cantonament de 100.000 de euro. Unde merg oltenii în ianuarie

Jucătorii Universității Craiova se vor pregăti la Belek, Turcia, într-un hotel de 5 stele, Kaya Palazzo. Foto: kayahotels.com
Jucătorii Universității Craiova se vor pregăti la Belek, Turcia, într-un hotel de 5 stele, Kaya Palazzo. Foto: kayahotels.com

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2023 15:45 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 10:32

Universitatea Craiova va efectua cantonamentul din ianuarie 2024 la Belek, în Turcia, unde a fost și anul acesta. Juveții vor fi cazați între 3 și 15 ianuarie la hotelul Regnum Carya, unul de 5 stele. Prețul unei camere: 250 de euro pe noapte. De asemenea, în Turcia vor disputa două amicale.

Universitatea Craiova mai are trei meciuri de disputat până la vacanța de Sărbători, toate în campionat. Cu Hermannstadt, duminică, la Sibiu, contra lui Poli Iași (16 decembrie), pe „Ion Oblemenco”, și în 20 decembrie, cu UTA.

Radu Naum, revoltat de ce s-a petrecut la finalul meciului Universitatea Craiova - Farul: „E inadmisibil! Cum să faci asta? Îți pierzi rațiunea complet”
INCIDENT
Radu Naum, revoltat de ce s-a petrecut la finalul meciului Universitatea Craiova - Farul: „E inadmisibil! Cum să faci asta? Îți pierzi rațiunea complet”

Universitatea Craiova a schimbat hotelul

Apoi, după revelion, urmează reunirea și plecarea în cantonament, pe 3 ianuarie. Unul pe care oltenii au decis să-l facă tot în Antalya (Turcia), la Belek, ca anul trecut. Din informațiile Gazetei, au schimbat hotelul și vor sta la Regnum Carya, între 3 și 15 ianuarie. Întreaga ședere costă în jurul a 100.000 de euro.

Regnum/panorama
Regnum/plaja
Regnum/plaja
Regnum/panorama
Regnum/panorama
+3 FOTO

Locația, una de 5 stele, este situată pe malul mării, la 28 km de Aeroportul Internațional Antalya. Iar prețul unei camere, pe noapte este de 250 de euro.

Universitatea Craiova începe 2024 contra campioanei Farul, în Bănie!

Regnum Carya oferă piscine interioare/în aer liber cu tobogane cu apă, un centru spa luxos cu masaje, saună și baie cu aburi, precum și o plajă privată cu nisip. Hotelul este situat pe terenul de golf Carya.

Unitățile de cazare de la Regnum Carya sunt spațioase și au balcon sau terasă privată, majoritatea cu vedere la Marea Mediterană. Toate camerele sunt dotate cu TV LCD cu canale prin satelit. Unele suite au cadă spa.

Oaspeții de la Regnum Carya pot înota în piscinele interioare sau în aer liber şi pot juca tenis pe unul dintre terenurile cu nocturnă, la un cost suplimentar. Complexul are și o piscină cu valuri.

Au fost fixate două amicale, pe care jucătorii lui Ivaylo Petev le vor disputa în Turcia, înainte de întoarcerea acasă, pe 15 ianuarie. Universitatea are programat primul meci de campionat pe 20 ianuarie, și este unul „cu greutate”: împotriva campioanei Farul, pe „Ion Oblemenco”.

Mai puteți citi: 

Dan Șucu face 3 anunțuri MAJORE după eliminarea Rapidului din Cupă: „Știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar...”

Gigi Becali se ia de Bănel! Replica fostului său jucător: „N-am zis așa ceva, nea Gigi!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
aius
aius  •  13 Decembrie 2023, 20:08

Merită cocalarii astia atâta confort?!:)))

CostiCorabu
CostiCorabu  •  08 Decembrie 2023, 11:31

Asta e. Daca n-au mai gasit loc la Hanul Doctorului ! :)

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Decembrie 2023, 19:33

...de ce scrie acest fcsb ist de noi ?...vrea sa avem ghinion ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează