FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Edi Iordănescu oferă o declarație-șoc despre transferul lui Essien! Motivul pentru care a oprit mutarea

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 17:30

Michael Essien (35 de ani) a fost în România pentru a negocia un transfer la campioana CFR Cluj, lucru anunțat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. Totuși, Edward Iordăenscu recunoaște că nu și l-ar fi dorit pe fostul mijlocaș al lui Chelsea. 

"Au existat ceva discuții înainte de venirea mea aici. Dar nu s-a concretizat nimic. Nu știu despre ce sume era vorba, dar eu nu am avut nevoie de jucător.

Eu am oprit transferul lui Essien la CFR Cluj! Am destui jucători cu experiență și foarte valoroși lângă care pot crește cei tineri.

În momentul acesta, la CFR Cluj nu mai am nevoie de jucători de 36-37 de ani. Avem deja un lot extrem de valoros", a zis Edward Iordănescu pentru realitateasportivă.net.

Citește și:  EXCLUSIV Transfer COLOSAL pentru Liga 1 » Jucătorul favorit al lui Jose Mourinho, trecut pe la Real, Chelsea și Milan, negociază venirea în România!

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (21)
respect2014
respect2014  •  19 Iunie 2018, 18:57

Tind sa i dau dreptate. Dar ma gandeam... care e cel mai mare nume străin ajuns in liga 1. Ca nume. Nu contează cât de bine/mult a jucat. Care e cea mai "vedeta"?

maxp
maxp  •  20 Iunie 2018, 01:45
Postat de dogred10 pe 20 Iunie 2018, 00:45

nu poti sa spui niciodata ca essien n ar face fata, pai la ce cariera are si unde a jucat, nimeni nu ar fi miscat, poate era mai elegant puiu de colonel sa-i zica ca vrem sa intinerim lotu si era mai plauzibil, dar nu ca nu l vrei tu cca nu ar fi facut fata cand la exxperienta lui essien da clasa tuturor.

Nu stiu unde ai vazut tu sa fi zis ca nu face fata. Daca tu crezi ca le dadea clasa tuturor... consider ca esti extrem de naiv. Mi se pare o decizie cat se poate de inteleapta, pentru ce sa scoti o groaza de bani in buzunar pentru o lovitura de imagine? Ca jucator, nu are nevoie de un Essien la 37 de ani, care a jucat in orient in ultimii ani si care probabil ca ar veni la Cluj pentru cel mult un an. Pe langa asta e mijlocas defensiv, nu e un jucator care sa faca diferenta, chiar daca cumva prin absurd ar fi jucatorul din forma pe care o avea la Chelsea. A, daca se considera ca e si intr-o forma buna sportiva, mai aduci si alte 2-3 nume mari, tot intr-o forma buna sportiva, atunci e alta discutie, inseamna ca mizezi pe ceva, dar sa aduci doar de dragul de a face publicitate.... nu vad rostul.

magic4ever
magic4ever  •  20 Iunie 2018, 15:46

Pacat...era un jucator cu multa experienta, nu poti sa il compari pe Essien cu Hoban sau Deac...ii ajuta mult in campania europeana si sigur cresteau mult mai mult fotbalistii tineri langa el...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează