FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB

VIDEO Elias Charalambous surprinde înainte de Hermannstadt - FCSB: „Poate chiar va fi mai greu decât cu Farul” » Le-a dat o veste bună fanilor

Articol de , , - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 13:30 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 13:57

Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul FCSB, a susținut o conferință de presă, înaintea meciului cu Hermannstadt, o restanță din etapa a 5-a din Liga 1.

  • Hermannstadt - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

Cipriotul a prefațat duelul cu echipa lui Marius Măldărășanu, pe care a lăudat-o pentru jocul prestat. În plus, acesta le-a dat o veste bună fanilor: extrema Alexandru Băluță (30 de ani) și fundașul Alexandru Pantea (20 de ani) sunt apți de joc.

CSA Steaua nu mai are altă opțiune: rămâne în Liga 2 sau privatizează clubul!
CSA STEAUA
CSA Steaua nu mai are altă opțiune: rămâne în Liga 2 sau privatizează clubul!

Elias Charalambous, înainte de Hermannstadt - FCSB: „Poate chiar va fi mai greu decât etapa trecută”

„Urmează încă un meci dificil în doar câteva zile. Jucăm împotriva unei echipei bune, care are un antrenor foarte bun și care e bine organizată. Am văzut că a pus probleme tuturor adversarilor. 

Dar noi vom merge să facem tot ce putem pentru lua a cele trei puncte. Jucătorii sunt într-o formă bună, dar nu va fi ușor. Poate chiar va fi mai greu decât etapa trecută. Dar vom da totul pentru câștiga acest meci.

După cum am spus, avem multe meciuri. E clar că nu putem conta doar pe 11 jucători. Sunt fericit că avem jucători buni, care se pot adapta.

E clar că trebuie să facem schimbări. Dar avem o echipă bună și putem schimba jucătorii. Sunt fericit cu echipa. Jucătorii arată mereu că au calitate. În plus, sunt mulți care marchează, iar asta e important. Sunt mulțumit că avem multe soluții.

Băluță e gata. E pregătit 100%. Va fi cu noi mâine. Și Pantea e bine. Despre Chiricheș știam că va fi indisponibil mult timp. Se recuperează zi de zi, dar încă mai are nevoie de timp. Doar el e indisponibil”, a declarat Elias Charalambous.

Ce a mai declarat Elias Charalambous:

... despre Djokovic: „E un jucător experimentat. Se antrenează bine zi de zi. E profesionist. Când un jucător nu e în echipa de start, e normal să fie supărat. Așa eram și eu. E normal. Înseamnă că jucătorul vrea să joace. Dar doar 11 pot începe meciul. Acum avem nevoie de toți jucătorii și toți trebuie să joace. E bine că avem astfel de caractere în echipa.”

.... despre Ngezana: „A avut nevoie de timp pentru a se adapta. Cred că în cele două meciuri a jucat bine. Suntem fericiți. Și el ne va ajuta în următoarea perioadă”.

...despre penalty-ul cu Farul: „Nu vreau să vorbesc despre asta. Am văzut că a existat un contact. Dacă e contact, atunci e penalty. În rest, nu vreau să vorbesc despre deciziile arbitrilor. Fiecare are o opinie, fiecare are dreptul să spună orice”.

VIDEO Totul despre Hermannstadt - FCSB

Citește și: 

Ionel Dănciulescu și-a pierdut calmul în direct: „Tu ești cine ești, A3 la FCSB! Mă deranjează că te dai mai mult decât ești”

Gigi Becali atacă măsurile fiscale pregătite de Guvern: „Dacă ne mai și taxează, trebuie să închidem porțile!”

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (6)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Septembrie 2023, 17:37
Postat de florianveress pe 20 Septembrie 2023, 15:06

Dacă nu ai glumit, ai o problemă mare de tot!

...care ar fi problema ?

observator_federal
observator_federal  •  20 Septembrie 2023, 16:21

Charalambous: "Fiecare are dreptul să spună orice!"... Chiar așa, Gigi Becali se lăuda ieri lăsându-i MUȚI pe guralivii de la Fanatik: "Eu aveam 10 la matematică și la Olimpiadă. La fizică am luat 2 și a zis un rector: ‘Băi, Gigi Becali tu la fizică meriți numai nota 2. Dar eu îți dau 5, pentru că la matematică ai 10 și e soră cu fizica și nu am cum să îți dau altfel'" (O singură nelămurire am, de ce din transcrierea intervenției lui telefonice, din pasajul " Pe mine mă lua de la celelalte ore, când eram la liceu. În loc să fac română și alte materii, făceam pregătire cu profesorul de matematică, să mă pregătească să merg la Olimpiadă." s-a omis după "română" cuvântul "agricultură" rostit live de Gigi... CE LICEU AI FĂCUT GIGI, OLIMPICULE?? Ori poate ai schimbat marca de tămâie din cădelniță?? )

gojgaru
gojgaru  •  20 Septembrie 2023, 15:49
Postat de ionescugeorge77 pe 20 Septembrie 2023, 14:05

...un antrenor adevarat ...el este singurul antrenor de la echipa indiferent ce cred aia din studiourile tv in frunte cu ilie dumitrescu ...care a devenit omul bun la toate sta in studiou mai mult ca realizatorii da cu matura sterge praful spala pe jos ...este indispensabil ...

Ilie periaza Berceniul cu orice ocazie .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează