FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - CFR CLUJ 0-0

Emmanuel Culio a reacționat ÎN DIRECT după scandalul de la CFR Cluj » Prima declarație a fotbalistului e categorică

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 20:11

Emmanuel Culio, considerat capul revoltei care a dus la demiterea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj, a comentat în premieră situația, la finalul egalului cu Dunărea Călărași, scor 0-0.

"Nu m-am bătut cu Djokovic. A fost într-adevăr un antrenament în care m-am ciocnit cu Djoko, după ne-am certat puțin. Așa e în cantonament. Sunt nervi. După asta am vorbit cu Edi, am avut o relație foarte bună cu el. Am discutat, i-am propus să îmi dea o amendă pentru ce am făcut. El mi-a spus că e foarte bine ce am făcut.

Eu nu am fost la patron pentru a cere plecarea lui Edi. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Aș fi mers, dar nu a vorbit nimeni cu mine", a declarat Culio pentru Look TV. 

"Conducerea decide când pune un antrenor și cât îl ține. CFR Cluj e un club cu pretenții mari. Suntem niște jucători cărora li se cere mereu părerea. Am fost să discutăm cu conducerea, e normal la un club de nivelul ăsta"George Țucudean

Vezi și: FOTO Înecați de Dunărea » Nou promovata lui Dan Alexa adună 4 puncte în două meciuri și rămâne fără gol primit și după meciul cu CFR

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
alenb
alenb  •  28 Iulie 2018, 20:33

I-a propus chiar el antrenorului sa-i dea amenda? Pe bune? :)))

771545396317549
Eugen Iustin  •  28 Iulie 2018, 23:13
Postat de para.para pe 28 Iulie 2018, 22:29

Unde nu e scandal trebuie inventat sau macar scris "SCANDAL" in titlu cu litere mari ca sa faca rating si gigistii de la hartia asta.

))))) nu a fost scandal, a fost super amiabil, cu jucatori pe holuri si cu batai in cantonamente, asa este, cum sa fie scandal cand dai afara un antrenor dupa 1 meci si jumatate...

para.para
para.para  •  28 Iulie 2018, 22:29
Postat de merace pe 28 Iulie 2018, 21:58

Nu vad care e scandalul la CFR Cluj. Edi a fost demis, dar nu cu scandal, mai degraba a fost ceva amiabil... SCANDAL ar implica sa fie acolo certuri si tensiuni mari, poate chiar acuzatii juridice. Altfel, e doar un moment obisnuit din viata unui club privat, unde sefii isi pot schimba angajatii dupa cum le tuna si rasuna... :)

Unde nu e scandal trebuie inventat sau macar scris "SCANDAL" in titlu cu litere mari ca sa faca rating si gigistii de la hartia asta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează