FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Eric a semnat cu Viitorul, dar nu va juca până la începutul lui august! Motivul pentru care va rata primele 3 etape de campionat

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2017 09:00

Eric de Oliveira, desemnat de două ori cel mai bun jucător străin din Liga 1 în tradiționala Anchetă a Gazetei, a semnat, ieri, pe un sezon cu campioana României.

Viitorul a transferat în această vară patru jucători, dintre care trei cu vârsta peste 30 ani! După ce-a obținut semnăturile lui Ovidiu Herea și Marius Constantin, ambii 32 de ani, ieri Hagi a bătut palma cu brazilianul Eric de Oliveira, 31 de ani.

Curtat în această vară de Dinamo, Poli Timișoara, Chiajna, dar și de mai multe formații din străinătate, care nu-i ofereau salariul pe care atacantul și-l dorea, Eric a decis să accepte propunerile primite de la Gică Hagi și-a semnat pe un an de zile cu campioana României.

Brazilianul nu va juca în meciul din această seară, de la Botoșani, dar nici în primele trei etape din noul sezon care va începe vinerea viitoare: cu Gaz Metan, CFR Cluj sau Dinamo. "Va intra într-un program special pentru că este în urmă cu pregătirea fizică. Toată vara a făcut antrenamente individuale, nu a făcut niciun stagiu de pregătire cu echipa, deci e greu să poată intra așa rapid în programul normal al echipei", spun cei din interiorul clubului.

Cu 173 de prezențe în Liga 1, pe care le-a bifat la Gaz Metan și la Pandurii, brazilianul a marcat de 49 de ori și a oferit 42 de pase de gol! În ultimul sezon, Eric a fost folosit de Cristi Pustai în 34 de meciuri, înscriind 6 goluri și oferind 12 assist-uri. "O să vedeți un alt Eric!" a fost singura declarație pe care jucătorul din Brazilia a făcut-o după ce-a semnat contractul cu Viitorul.

Mai mult ca sigur, cei trei jucători transferați de Hagi vor fi folosiți în scurt timp în prima echipă, mai ales că Coman, Benzar și Ganea au oferte clare și vor pleca probabil în scurt timp de la Viitorul. z

Cum va arăta Viitorul cu Eric pe teren:

Râmniceanu - Dumitraș, Țâru, M. Constantin, Boli - Eric, Nedelcu, Vână - Chițu, Țucudean, Ov. Herea

 Viitorul o înfruntă azi pe FC Voluntari, de la 21:00, în direct la Digi1, Sportro și liveTEXT pe GSP.RO. 

Echipele probabile:

supercupa

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  09 Iulie 2017, 12:22
Postat de Bugatti Cony pe 09 Iulie 2017, 10:50

unde sunt cei tineri?????

Nu de tineri duce Viitorul lipsă. Cei 3 bpșorogi ar trebui să aducă acel plus mental ce i-a lipsit Viitorului pe finalul campionatului. Din punctul meu de vedere a ales bine, rapisti au în spate un parcurs european bun, iar brazilianul e brazilian! Ăsta și întro finală de campionat mondial tot fără presiune ar juca. Nu spun că ar ajunge să joace așa ceva...

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  09 Iulie 2017, 11:09

La un moment dat, chiar mi-a fost frică să nu-l ia Negoiță!

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  09 Iulie 2017, 11:03

Daca joaca va fi un castig. Daca nu, un balasat pentru Viitorul...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează