FOTBAL  »  Superliga  »  MARCATOR

Eric de Oliveira, față în față cu istoria » Poate deveni cel mai bun marcator străin din Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 14:20

Eric de Oliveira vrea să înscrie sâmbătă seară împotriva vicecampioanei și să ajungă în viitor cel mai bun marcator străin din Liga 1.

Au trecut 2 ani și 6 luni de la ultimul gol marcat de Eric în poarta FCSB-ului, dar brazilianul de 31 de ani e încrezător că poate să înscrie sâmbătă seară contra vicecampioanei.

Are 11 partide și trei goluri marcate contra roș-albaștrilor, iar casele de pariuri îi dau cota 9,00 acestuia să o facă și de această dată.

"Dacă am ajuns la 50 de goluri până acum, o să dau și golul 51 imediat. Vreau să devin cel mai bun marcator străin din România. Am venit la Viitorul pentru că vreau să scriu istorie pentru fotbalul românesc, mă simt bine, și o să răspund tuturor prin multă muncă", spune Eric.

Eric e singurul jucător adus în această vară care a rămas sub comanda lui Hagi! Ovidiu Herea, Marius Constantin și Andrei Dumitraș au fost dați afară, însă brazilianul a fost păstrat chiar dacă încă nu e la sută la sută din potențial.

Și acest lucru este recunoscut inclusiv de antrenorul campioanei: "Singura problemă a lui Eric în acest moment este doar legată de partea fizică. În rest, fotbal știe, știe fotbal cu duiumul. L-am văzut obosit pentru că acuză antrenamentele, dar cred că atunci când intră pe teren el dă tot ce e mai bun. E un timp ambițios și sper să-i meargă bine".

Pentru duelul de sâmbătă clubul a scos la vânzare puțin peste 2.000 de bilete, iar marea majoritate deja s-au cumpărat, cel mai probabil partida se va juca cu casa închisă, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când Steaua a venit pe litoral.

"Jucăm acasă și trebuie să ne gândim cum câștigăm acest meci. Avem nevoie mare de puncte și sperăm să le luăm pe toate trei. În ultima perioadă ne-am luat niște bătăi, dar acum sper să ne revenim. Trebuie să rămânem modești și să o luăm de jos, așa cum am făcut-o de fiecare dată", a declarat Hagi. 

Golurile lui Eric împotriva FCSB

750.000 €este cota de piață pe care Eric de Oliveira o are în acest moment, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, cea mai mare din cariera acestuia a fost în decembrie 2013, 2,4 milioane de euro

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează