FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

EXCLUSIV // VIDEO + FOTO Iată tortul perfect pentru sărbătoritul zilei, Eric de Oliveira: „Nu m-am putut bucura de el, n-a ajuns la mine!”

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 11:29 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 12:37

Brazilianul Eric a împlinit 38 de ani, iar prietenii au dezvăluit poza-eveniment a tortului de sarmale care l-a impresionat atât de tare pe sud-american. Fostul fotbalist a rămas doar cu fotografia. El a dezvăluit pentru GSP că nu a putut savura „delicatesa”.

Probabil, cel mai iubit străin din România de către microbiștii de la noi, Eric de Oliveira, a împlinit 38 de ani. Indiferent că au susținut echipele pe unde a fost, indiferent că le-a fost adversar, indiferent în ce tricou a marcat goluri, unele mai importante ca altele.

Reverența de 1 Decembrie a unui italian aflat de un deceniu în România: „Viața e mai ieftină, am putut să strâng bănuți să fac o căsuță. Aici, încă poți să faci copii!”
CLUJ
Reverența de 1 Decembrie a unui italian aflat de un deceniu în România: „Viața e mai ieftină, am putut să strâng bănuți să fac o căsuță. Aici, încă poți să faci copii!”

Cu ocazia zilei de naștere, prietenii de la "Liga Legendelor" au dezvăluit pentru GSP.ro o fotografie memorabilă. Mai exact, un tort format din sarmale și din produse tradiționale românești cu care brazilianul a fost sărbătorit anul trecut în cadrul unei eveniment la Baia Mare.

Iată tortul perfect pentru sărbătoritul zilei, Eric de Oliveira: „Nu m-am putut bucura de el, n-a ajuns la mine!”
Eric de Oliveira a primit un tort de sarmale de ziua lui: „Nu m-am putut bucura de el, n-a ajuns la mine!”

Invitat în cadrul evenimentului "All Star Game", a III-a ediție, un meci caritabil la care GSP.ro a fost partener media săptămânile trecute, Eric a fost prezentatorul confruntării dintre "Galactici" și "Extratereștri", un duel-eveniment încheiat la egalitate, scor 4-4. La care au participat foști internaționali români, foști campioni ai fotbalului intern.

Eric, dezvăluire amuzantă: „Am pierdut atâția ani din viață până am descoperit sarmalele”

În timpul spectacolului, la care a contribuit și cu "floricelele" cu mingea, și cu glumele, Eric a povestit un moment amuzant, la care a fost părtaș. Gurmand, fan al mâncării tradiționale românești, sud-americanul a relatat pentru Gazeta Sporturilor cu ce l-au impresionat Iulian Mihăilă, unul dintre promotorii "Ligii legendelor", și ceilalți amici al acestor evenimente.

+31 FOTO

"Au venit cu tortul, din sarmale, au cântat, am cântat, ne-am veselit, am suflat în lumânări, dar apoi, după ce s-a tăiat tortul, la mine n-a ajuns nicio felie! Nu se poate așa ceva! Este inuman!! Am pierdut atâția ani din viață până am descoperit sarmalele, iar apoi să nu mă pot bucura de ele... Nici măcar de ziua mea!", a istorisit Eric.

66de goluri a marcat Eric în Liga 1, fiind străinul cu cele mai multe reușite din campionatul intern

Prietenii au promis că în curând se vor revanșa și vor crea un nou tort special pentru brazilianul Eric.

2trofee de "Fotbalistul străin al anului", în 2010 și 2013, a câștigat brazilianul Eric în prestigioasa anchetă a Gazetei Sporturilor

La fiecare eveniment, îmi striga: ”Iuli, vreau sarmale, de ce n-ai sarmale?!”. Și atunci m-am gândit să-i fac un tort din sarmale.

Iulian Mihăilă, organizator evenimente ”Liga Legendelor”

VIDEO Imagini cu foștii fotbaliști de la Liga Legendelor

Citește și alte știri:

GALERIE FOTO Cât costă să te cazezi de Revelion la hotelul lui Gică Hagi » Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele

EXCLUSIV Omagiu de 1 Decembrie al brazilianului care are cetățenie română după aproape 17 ani aici: „Cu românii m-am mai certat, ne-am mai împăcat. Copiii se duc la disco, se întorc, nu stau cu necazul la ușă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Dino
Dino  •  05 Decembrie 2023, 14:31

Ala nu era tortul pentru Budescu?

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Decembrie 2023, 14:22

A zis Costică Budescu să nu le aruncați dacă vă mai rămân

MM11EXI
MM11EXI  •  05 Decembrie 2023, 12:42

Era frumos sa puneți sursa pozei cu "tortul"..... Si povestea tortului e alta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează