FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Analiză dură a unui fost acționar dinamovist: "Ca să vezi un meci al lui Dinamo trebuie să ții lumina aprinsă, altfel ai impresia că e Halloween"

Articol de - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 11:23

Vladimir Cohn consideră că situația de la Dinamo "frizează nebunia", dar are încredere în Mircea Rednic.

Dinamo s-a luat la trântă cu recordurile negative în 2018, iar în această toamnă chiar vrea să le doboare pe toate. Situația a fost analizată contondent de Vladimir Cohn, fost acționar al roș-albilor la începutul anilor 2000.

Comparații de râsu'-plânsu'

"Mă uit și eu la ceea ce se întâmplă la Dinamo și mă surprinde. E prea haos! Și am prins și eu momente delicate la club. Deja nu mai găsesc comparații cu anii trecuți, s-au folosit toți termenii de batjocură. Frizează nebunia ce a fost la club, la echipă, în 2018!

Singurul care mai poate îndrepta ceva e Mircea Rednic, el va scoate echipa din zona retrogradării, să vedem dacă poate s-o ducă și-n play-off. Dacă reușește, îi ia locul lui Tom Cruise în "Misiune Imposibilă"!", a comentat amuzat Cohn pentru Gazeta Sporturilor.

"Dinamo e de Halloween"

Cohn a continuat: "Ca să vezi acum un meci al "câinilor", chiar și la TV, trebuie să ții lumina aprinsă în living, altfel ai impresia că e Halloween. Mai e și stadionul în stare de degradare, oameni puțini în tribună, care înjură că au avut încă o dată nechibzuința să vină la meci. N-aș putea să spun că-mi place vreun jucător anume, i-aș jigni pe cei care au îmbrăcat tricoul "câinilor" în perioade importante ale clubului", a mai zis Cohn. 

Ce sfat îi dă lui Mircea Rednic, ce jucător apreciază touși din lotul "câinilor" și ce spune despre celelalte echipe din România poți afla din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau din Gazeta Digială!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
daviddraiman
daviddraiman  •  24 Octombrie 2018, 15:57
Postat de iosif.12 pe 24 Octombrie 2018, 14:13

Să înțelegem cumva că riniștii înlocuiesc de Halloween ghivecele cu dovlecii? Poate vineri, 13 îi prinde chiar pe locul.. 13!

tu esti la fel de prost precum echipa dinamo ...tu deja locuiesti in ghiveci ...mai ai kolici in ghiveci ???

indolentu
indolentu  •  24 Octombrie 2018, 15:28
Postat de iosif.12 pe 24 Octombrie 2018, 14:13

Să înțelegem cumva că riniștii înlocuiesc de Halloween ghivecele cu dovlecii? Poate vineri, 13 îi prinde chiar pe locul.. 13!

moldo tu chiar vrei sa sustii si sa vada toata lumea cit de prost iesti pai baprostule intre locu 12 si 13 ie o diferenta de 4 puncte citeste clasamentu si apoi comenteaza deci nici o sansa de locu 13 sau mai nou de dau 4 puncte la victorie?

iosif.12
iosif.12  •  24 Octombrie 2018, 14:13

Să înțelegem cumva că riniștii înlocuiesc de Halloween ghivecele cu dovlecii? Poate vineri, 13 îi prinde chiar pe locul.. 13!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează