FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Anamaria Prodan vrea să scape de Dică și Mihai Stoica! Ce o enervează pe soția-agent

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 09:30

Ediția de azi a Gazetei Sporturilori dezvăluie că Anamaria Prodan, impresarul casei din perioada în care Reghecampf era antrenor, și-a pierdut influenţa și se agită împotriva cuplului Dică-MM Stoica.

Soţia-agent mai are steliști sub contract, dar clienţii familiei nu mai beneficiază de protecţie. Anamaria i-a “săpat” pe Gâlcă și pe Rădoi, acum i-a venit rândul lui Dică. Și al lui Mihai Stoica, persoana care a insistat astă-vară pentru numirea lui Nicolae în locul lui Reghe.

De ce s-a supărat iar Ana? Nu mai e vedeta. Ea a fost, neoficial, agentul casei câtă vreme soţul Laur a ocupat postul de antrenor principal. A participat la multe afaceri, inclusiv la achiziţionarea unor jucători care nu se aflau sub contract cu ea! Și când nu lua parte la negocieri și la împărţirea comisioanelor, tot se poza cu fotbaliști nou-veniţi, chiar dacă aceia aveau alţi agenţi!

Afacerile au regresat de când Reghecampf a plecat în zona arabă și a fost înlocuit cu Dică. Anamaria a dispărut brusc din peisajul FCSB, n-a mai influenţat transferurile din vară, n-a mai apărut în poze nici cu Planici, nici cu Artur Jorge, nici cu Teixeira, fotbaliști aduși recent.

Toate culisele scandalului dintre Anamaria, Mihai Stoica și Dică pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
haideusicfr
haideusicfr  •  17 Octombrie 2017, 10:16

Am mai zis-o : nu asta e adevarata Steaua ! Cum e turcul si pistolu (stoalele!)

martinpen
martinpen  •  17 Octombrie 2017, 10:56

Un articol nesemnat, cica exclusiv, care nu spune nimic concret. Titlul e ca se agita Ana, dar eu am vazut ca se agita MM. MM e ala care s-a imbatat la meciul din Elvetia si n-a mai ajuns la meci... Acum vorbeste de Golofca, ca duce viata nesportiva.

puigdemont.
puigdemont.  •  17 Octombrie 2017, 14:07
Postat de catalynn2 pe 17 Octombrie 2017, 13:27

Esti prost informat mestere, si aici pun accentul pe “informat”! Nu intru un polemica cu tine pe bazaconiile tale cu “neo-marxismul” insa daca citește randoom cred ca o sa faca săracul infarct :-)))) De ce?! El știe pe cine reprezinta ziare.com, cine se afla in spate. Se bucura nevoie mare cum ca Dragnea ii ajuta stăpânul ... I-am spus sa stea calm, Dragnea e nimic in calea băieților care i l-au băgat pe gat pe Grindeanu. Nu i-a plăcut cu Grindeanu care era totusi băiat fin, o sa ii placa acum cu Tudose :-))) Cand apar astfel de mesaje pe site-ul băieților cu ochi albaștri, daca esti băiat inteligent (ceea ce jjjijji nu e) te retragi discret cat inca mai poti. :-))) Este deja al doilea articol semnat de acest domn Doroftei pe aceasta tema in nici o saptamana pe un site un sportul e nu a 5a ci a 25a roata la căruță ....

Nu stiu prea bine cine este acest randoom, am citit cateva comentarii ale lui dar nu ma pronunt. Stiu insa ca fariseul Gheorghe Becali nu este sustinut de nimeni, nici de Dragnea si nici de sistemul securist! Ca el isi inchipuie treaba asta, problema lui! Efectele s-au vazut deja si se vor vedea si in continuare!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează