FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - POLI TIMIȘOARA 1-1

EXCLUSIV "Central" făcut praf după meciul de la Mediaș: "Cerem să fie exclus din arbitraj!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 18:24

Festival de erori la Mediaș, unde George Găman n-a dat două penalty-uri clare în Gaz Metan - ACS Poli, iar adversarele s-au întrecut în greșeli pentru un 1-1 târziu. 

Gaz Metan și ACS Poli au marcat doar pe final, Joao Diogo (83) și Ciucur (88), însă meciul a avut momente-limită și înainte de cele două reușite.

Două dintre ele girate de George Găman, aflat într-o zi groaznică. Nu a dat două penalty-uri la un interval de zece minute!

1. Mai întâi, Maxi Oliva de la oaspeți a fost trântit în careu de Sârghi. Penalty clar! Găman a acordat corner (minutul 59);

2. Imediat după intrarea lui Manole, medieșeanul a fost împins în careu de Oliva (minutul 69).

După joc, Radu Birlică, președintele lui ACS Poli Timișoara, l-a criticat dur pe arbitrul craiovean. 

"Este inadmisibil ca un arbitru FIFA să arbitreze într-o astfel de manieră un meci decisiv pentru rămânerea în Liga 1. Ar trebui retrogradat imediat din elita arbitrilor. Atât timp cât 2 milioane de telespectatori văd penalty clar, iar el nu vede de la 4 metri distanță, e clar că nu are ce căuta!

Jucătorii muncesc zi de zi la antrenamente,  iar el se joacă cu soarta lor și a familiilor. Mi se pare un arbitraj extrem de urât. Ori e o manieră șmecherească, ori e prostie, ori e rea intenție, iar în acest caz considerăm că nu are ce căuta în arbitraj. Să îi fie rușine!", a declarat Radu Birlică pentru GSP.ro.

Citește și: Leo Grozavu, ieșire nervoasă la finalul egalului cu Mediaș: "Să ne lăsăm toți de meserie!"

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (16)
fibra
fibra  •  10 Aprilie 2018, 09:01

Nea Birlica,visezi 2.000.000 de telespectatori? Sunt curios daca au fost 50.000 din cei care si-au pierdut timpul cu asa meci.

116530435479785
Anca Toma  •  09 Aprilie 2018, 22:58

Au fost si arbitraje mult mai deocheate si nu s-au sesizat cei de la Medias.Aici intr-adevar nu s-au dat doua penalty ,cate unul de fiecare.Ce sa mai zicem de aia care gresesc doar intr-o directie flagrant?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laurentyu1964
laurentyu1964  •  09 Aprilie 2018, 19:18
Postat de Nello Milano pe 09 Aprilie 2018, 18:59

LA CE FATA ARE CE ASTEPTARI AVETI DE LA ACEST CIRCAR...CIUDAT... E TINUT IN LUGA 1 DE PUSCARIASUL CU PALAT SA-I FACA MERSURILE CA SI ALTA NULITATE PE NUME COLTESCU *** !

coltescu despre care tu sustii ca este tinut de Gigi ai uitat ca a anulat 3 TREI goluri valabile STELEI in meciul cu astra ,nu mai vorbi prostii si du te la culcare ca dupa DOI litri de *** asa vezi tu lucrurile

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează