FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Detaliile din culise ale rupturii de la Sepsi: Neagoe nu acceptă condițiile propuse de patronul Laszlo Dioszegi + informații despre conflictul „rece” cu Hadnagy

Eugen Neagoe se va despărți de Sepsi, clubul pe care l-a dus în premieră în play-off // FOTO: GSP
Eugen Neagoe se va despărți de Sepsi, clubul pe care l-a dus în premieră în play-off // FOTO: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2019 19:51

Eugen Neagoe are șanse minime să mai continue pe banca lui Sepsi, despărțirea dintre cele două părți urmând să se realizeze cel mai probabil zilele viitoare. 

GSP.ro a aflat detaliile din culise ale rupturii dintre Eugen Neagoe și clubul pe care a reușit să-l ducă în premieră în play-off. Despărțirea era iminentă, mai ales după ce Attila Hadnadgy, 38 de ani, un „veteran” al echipei, a fost numit președintele clubului. 

Hadnagy și Eugen Neagoe n-au fost de la început într-o relație foarte bună, existând mai multe disensiuni între ei. Atacantul juca foarte rar, ba chiar a existat o ceartă între ei, în urma căreia Neagoe l-a dat afară din vestiar!

Nu se înțeleg la bani!

Conform informațiilor GSP.ro, patronul Laszlo Dioszegi i-a propus lui Neagoe plata a trei salarii restante.

Neagoe a refuzat, dorința acestuia fiind să fie plătit până la finalul contractului, mai exact încă un an din acest moment. Joi va avea loc o nouă rundă de tratative între Neagoe și șefii covăsnenilor.

Cum despărțirea e o chestiune de zile, antrenamentele vor fi conduse de Marin Barbu, antrenor în cadrul centrului de copii și juniori de la Sepsi. 

Sepsi e ultima în clasament, cu 20 de puncte, echipa înregistrând un egal și șase înfrângeri în play-off. 

CLASAMENT LIGA 1

clasament

Vezi și: Oficialii lui Sepsi confirmă GSP.ro » Eugen Neagoe e la un pas să părăsească echipa + a anunțat numele posibilului înlocuitor

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
kingdon
kingdon  •  01 Mai 2019, 20:25

Geana ia ti banii pana la ultimul leu! Ii meriti, I ai scos din intuneric pe astia.

observator_federal
observator_federal  •  01 Mai 2019, 22:36
Postat de para.para pe 01 Mai 2019, 21:28

Dar tu urmaresti fotbalul romanesc sau doar esti un alt mioritic din spatele monitorului care te visezi pui de brusli? Koo ae, Craiova indiferent cum s-a numit, in fata fcsb-ului a stat tot timpul in pozitia ghiocelului. Exceptand "victoria" din noiembrie cand fcsb n-a vrut sa castige din respect pentru marele Balaci, in cate alte meciuri i-a facut Craiova probleme fcsb-ului?

Įn meciul ăla, "golul" Fcsbului a fost un autogol al Craiovei care, în plus, a mai ratat și un penalty... Și cum ziceai? "fcsb n-a vrut sa castige din respect pentru marele Balaci"... Ești comic.

leutoltean
leutoltean  •  01 Mai 2019, 21:20

Realist vorbind Sepsi nu avea nicio șansă în play-off,deci acel punct obținut până acum e o performanță. Dacă a crezut cineva că această echipă va obține puncte în play-off pe valoarea echipei, chiar și în condițiile unei ligi submediocre, nu înțelege sportul ăsta. Sezonul următor nu-i văd mai sus delocul

Vezi toate comentariile (17)
Comentează