FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezvăluiri despre situația lui Dinamo » Ce declară Dănciulescu înainte de cantonament: "Nu promitem marea cu sarea"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 21:22

Dinamo este în plin cantonament la Săftica până miercuri, iar pe 1 iulie va pleca într-un stagiu de pregătire în Polonia.

Până atunci, "câinii" i-au adus doar pe Axente și pe Sorescu. Plus tinerii care au revenit în Ștefan cel Mare de la diverse formații din primele două ligi. Cu toate acestea, directorul general Ionel Dănciulescu nu-și face griji.

Oficialul roș-albilor a declarat pentru GSP.RO: "Ne pregătim, iar dacă vor mai fi transferuri, vom vedea, în funcție de ce-și dorește și antrenorul. Eu cred că și Florin Bratu vrea să obțină maximum din ceea ce are la dispoziție. Am mare încredere în el, a făcut senzație pe final. Sperăm să facă la fel și în sezonul viitor.

Nu promitem marea cu sarea, dar am încredere că Florin va ști să scoată tot ceea ce e mai bun din jucătorii lui.

Sergiu Popovici? A fost pe-o listă a noastră, nu s-a discutat nimic cu el, nici n-aveam cum fiindcă e sub contract cu echipa lui. Deocamdată, suntem în așteptări cu transferurile, vom vedea ce va mai fi în zilele viitoare".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
bogat
bogat  •  26 Iunie 2018, 11:24

Danciulescu e cam degeaba in schema clubului, pare aerian, mereu vine cu scuze ca nu se poate niciun pic mai bine, asta e maximum din ceea ce se poate face in conditiile actuale. De parca pana acum au cumparat jucatori pe milioane si i-au platit cu sutele de mii de euro. Negoita o fi sarantoc si scartzan dar mai e si prost pe deasupra daca tine in schema astfel de conducatori. E drept ca ii plateste cu salariul mediu pe economie, cat dai atata ai. Dar cu asemenea acte de saracie Dinamo nu va putea spera la mai mult decat atingerea playoff-ului in cazul cel mai fericit. Pentru ca e foarte bine sa fii calculat cu bugetul clubului dar e foarte pagubos sa o faci cu disperare si sa aduci jucatori la kil care in mod evident nu pot genera o crestere valorica. Axente de ex nu avea ce sa caute la Dinamo pe unde a mai fost ca sa aiba de unde pleca. Mai bine cautau un tanar care e prieten cu golul de prin ligile inferioare, poate ca ii si costa vreo zece mii, dar macar stiai ca aduci un atacant talentat si care va avea motivatia sa traga tare. Axente e deja un caz pierdut, in zece ani de cariera la seniori a jucat in medie vreo 26 de meciuri pe an si a inscris in total 65 de goluri, adica 6.5 pe an, sau un gol la 4-5 meciuri. Randament de mijlocas defensiv sau chiar fundas. Ce sa mai speri in plus la 31 de ani? Probabil ca daca va fi jucat meci de meci va da si la Dinamo vreo 7 goluri in toata toamna, cam ceea ce pot face si Popa si Moldoveanu ce erau deja in lot.

davveroirl
davveroirl  •  26 Iunie 2018, 09:19
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 26 Iunie 2018, 09:11

De vreo 5-6 ani tot acest refren aud.

Iar eu pe ala cu new rinamo ia campionatul etc ,vise...

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  26 Iunie 2018, 09:11
Postat de dvd1 pe 26 Iunie 2018, 04:24

Dinamo poate sa promita un singur lucru: retrogradarea. La anul Dinamo retrogradeaza 100%, aici s-a ajuns

De vreo 5-6 ani tot acest refren aud.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează