FOTBAL  »  Superliga  »  

EXCLUSIV Finu' e mult mai ieftin decât fina » Cât plătește acum Gigi Becali pentru meciurile din Liga 1

Articol de , , - Publicat joi, 27 septembrie 2018 00:00

Roș-albaștrii au părăsit Arena Naţională, unde plăteau Primăriei 13.000 E pe meci, la Voluntari, unde achită o sumă de peste 5 ori mai mică.

Steaua a fost obligată să plece de pe Arena Naţională, care a intrat într-un proces de refacere în privinţa suprafeţei de joc, deteriorată serios în această vară. Gigi Becali a ales ca destinaţie Voluntariul, mai precis stadionul "Anghel Iordănescu", situat în apropiere de reşedinţa patronului roş-albaştrilor.

Argumentul principal oferit de oficialii vicecampioanei a fost că gazonul se prezintă în condiţii foarte bune, iar jocul trupei lui Dică va fi avantajat dacă partidele se vor susţine la Voluntari. În afara acestui aspect însă, clubul a făcut şi o economie importantă.

Pe Arena Naţională, administrată de către Primăria Capitalei, unde edil-șef e Gabriela Firea, fina lui Gigi Becali, se achita preţul standard, anunţat încă de acum 1 an şi jumătate de municipalitate, pentru orice club la un meci de Liga 1: 13.000 de euro. La care se adaugă restul cheltuielilor cu organizarea unui joc: firmă de pază, curent, curăţenie, catering etc.

La Voluntari, club care aparţine de primăria unde numărul 1 e Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, deci fin al lui Gigi Becali, preţul pe care care FCSB îl achită e incomparabil mai mic. Numai 2.500 de euro pe meci. De peste 5 ori mai puţin

Au pierdut din spectatori

În afara Derby-ului cu Dinamo, care a produs o asistenţă foarte mare, deci încasări bune, FCSB a jucat în actualul campionat alte 4 partide pe teren propriu, toate cu formaţii din afara celor care prezintă mare atractivitate. Două dintre ele au fost pe Arena Naţională şi două la Voluntari. La cele de pe Arenă, media de spectatori a depăşit 3.500 de fani, în timp ce la Voluntari a fost de puţin peste 1.000. 

PE ARENA NAŢIONALĂ

Meci Spectatori
FCSB - Poli Iaşi 4-0 3.800
FCSB - Sepsi 2-0 3.500

LA VOLUNTARI

Meci Spectatori
FCSB - FC Botoşani 2-2  1.500
FCSB - Călăraşi 2-0 700

Cu Chiajna, tot la Voluntari

FCSB a evoluat deja cu FC Botoşani şi Dunărea Călărași pe arena din Voluntari. Şi următoarea partidă de acasă, din Liga 1, se va desfăşura tot pe "Anghel Iordănescu". E vorba despre confruntarea cu Concordia Chiajna, programată pe 7 octombrie, de la ora 21:00. Apoi, pentru FCSB următorul meci pe teren propriu e chiar cel cu Voluntari, programat pe 28 octombrie. Duelul respectiv se va disputa foarte probabil pe Arena Naţională, unde suprafaţa de joc va fi deja refăcută, mai ales că România va juca acolo împotriva Serbiei, pe 14 octombrie. 

 

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (42)
albalbastru72
albalbastru72  •  27 Septembrie 2018, 13:27

Alta data ati scris alta suma pentru un meci pe arena nationala dar nu-i nimic asa e la gsp.Pe Rapid i-ati jefuit in vara.Dar chiar si-asa cine plateste firma de paza,curatenia,curentul si catering-ul?Deci in final se ajunge la cit pentru un meci la care vin o mina de oameni?

887888274661367
Pompiliu Bota  •  27 Septembrie 2018, 09:32

Iata clasica mită mascată inatacabilă: darul (cinstea)!

10210601915503182
Codin Gheorghe  •  27 Septembrie 2018, 09:10

Articolul ne arata inca odata competenta celor trei semnatari si cum castiga ei banii.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează