FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Hagi surprinde: ofertă SENZAȚIONALĂ pe care a decis să o respingă! » De ce s-a opus cu vehemență parteneriatului care i-ar fi adus o sumă-record

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 00:00

Ediția tipărită de miercuri a Gazetei dezvăluie că o celebră agenție de pariuri i-a propus campioanei să-i devină sponsor principal şi să dea numele stadionului, în schimbul unei sume-record, două milioane de euro!

Surprinzător, Hagi a refuzat, decizia lui contrastând puternic cu trendul actual din fotbalul românesc, dar şi cu cel de la nivel european şi chiar mondial! Acela de a-şi asocia imaginea cu o casă de pariuri.

Citește în Gazeta de miercuri (ediția tipărită - la tarabe, ediția digitală - AICI) ce l-a determinat pe Hagi să nu accepte cea mai mare sumă propusă vreodată de un sponsor în fotbalul românesc!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
piet
piet  •  21 Iunie 2017, 16:57

Respect Hagi ! Nu te asocia cu nimeni !Singura asociere valabila pentru echipa din Ovidiu este deja facuta .Cea cu fcsb e cea mai benefica pentru Viitorul Ovidiu .Cred ca si stadionul ar putea sa se numeasca 'BECALI"si oricum finul plateste mai mult decat casa de pariuri, in cash si puncte.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Iunie 2017, 13:34
Postat de anton40 pe 21 Iunie 2017, 01:13

Casa de pariuri in fotbal in societate inseamna golanie mafie NEMUNCA!

Si unul dintre cei mai mari dusmani ai fotbalului. Foarte multe rezultate au ajuns sa fie masluite din cauza acestui flagel.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Iunie 2017, 09:44
Postat de Stancu Florin pe 21 Iunie 2017, 09:03

Aceeasi care sponsorizează şi *** fcsbistă, dar pt. o sumâ mai mică.

Ai grija la unghie, Florine...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează